ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Μια μαύρη εικόνα, για όσα μας μαυρίζουν την ψυχή"

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Μια μαύρη εικόνα, για όσα μας μαυρίζουν την ψυχή"
Πηλαδάκης INTIME SPORTS

Δείτε πως αντέδρασε η ΠΑΕ ΑΕΛ στην παραμονή στην Superleague των Βόλου και Καβάλας μέσω facebook και επίσημης ανακοίνωσης. Tι δήλωσε ο Κώστας Πηλαδάκης

Η λέξη "απογοήτευση" είναι πολύ λίγη για να περιγράψει τα συναισθήματα του Κώστα Πηλαδάκη στο άκουσμα της είδησης της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την παραμονή στην Superleague των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ σε επικοινωνία με τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε χαρακτηριστικά ότι θα ήθελε με έναν μαγικό τρόπο να εξαφανιστεί αυτομάτως από τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

« Είμαι τόσο πολύ απογοητευμένος που αυτή τη στιγμή το μόνο πράγμα για το οποίο δεν θέλω να μιλήσω είναι το ποδόσφαιρο. Μακάρι να είχα ένα μαγικό ραβδί και να μπορούσε αυτομάτως να εξαφανιστώ από αυτόν τον χώρο», ήταν το σχόλιο του Κώστα Πηλαδάκη για την ανατροπή σκηνικού στην Superleague.

Όσον αφορά την διατήρηση των ποινών για τους Μπέο και Μάκη Ψωμιάδη υπογράμμισε: « Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα απορώ πώς δεν έπεσαν οι ποινές και στα πρόσωπα και έμειναν ως είχαν».

Αντίδραση και μέσω ...facebook

Tην ίδια στιγμή η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ στο facebook ντύθηκε στα ...μαύρα. Οι διαχειριστές άλλαξαν την εικόνα προφίλ με ένα μαύρο φόντο γράφοντας το μήνυμα: " Μια μαύρη εικόνα, για όσα μας μαυρίζουν την ψυχή"

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Μια μαύρη εικόνα, για όσα μας μαυρίζουν την ψυχή"

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Λίγο αργότερα η βυσσινί ΠΑΕ εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

« Είχαμε διευκρινίσει εδώ και καιρό, ότι δεν θα ανεχτούμε κανένα «μαγείρεμα». Κάτι τέτοιο θα αποδείκνυε ότι οι υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου δεν είναι ευπρόσδεκτες σ' αυτήν τη «φάρμα». Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε, όμως, οι εξελίξεις θα ξεπερνούσαν και την πιο νοσηρή φαντασία. Μια απορία: Γιατί η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν τους ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία.

Αφού η ΑΕΛ είναι ανεπιθύμητη, ας μας ενημερώσουν οι αρμόδιοι αν υπάρχει άλλη χώρα που θα μπορούσε να μας δεχθεί στο πρωτάθλημά της. Αν μείνουμε εδώ, κανείς δεν θα μπορέσει να ελέγξει τις αντιδράσεις του κόσμου, όταν κάποιος αποπειραθεί να (ξανα)κουμπώσει αγώνα της ομάδας μας.

Γνωρίζει άραγε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τι δεδικασμένο δημιουργείται μετά την ετυμηγορία της;

Από εδώ και στο εξής, οποιοσδήποτε παράγοντας μπορεί να ασχολείται με παράνομο (ή νόμιμο) στοίχημα, χωρίς να κινδυνεύει με υποβιβασμό η ομάδα του.

Οποιοσδήποτε μπορεί, χωρίς κυρώσεις, να «κουμπώνει» παιχνίδια. Οποιοσδήποτε νομιμοποιείται να τηλεφωνεί στον πρόεδρο ή σε υπάλληλο της ΕΠΟ και να τον υποχρεώνει να ορίσει συγκεκριμένους διαιτητές.

Οποιοσδήποτε μπορεί, πλέον, να χτυπήσει το χέρι πάνω στο γραφείο του Παύλου Γερουλάνου και του Πάνου Μπιτσαξή και να τους πει: «Το πήρατε το μάθημά σας. Από εδώ και πέρα κοιτάξτε τη δουλειά σας και αφήστε μας να κάνουμε τη δική μας».

Έχουν περάσει ώρες από την ανακοίνωση κι ακόμα όλοι αναζητούν το άρθρο στο οποίο στηρίχθηκε η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Κανείς δεν ξέρει… Κανείς δεν χρειάζεται να μάθει… Επήλθε κάθαρση…».

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ