ΟΦΗ

Πικρία για την ήττα

Πικρία για την ήττα
Ουελινγκτον

Απογοήτευση επικρατεί στον ΟΦΗ για τον τρόπο που ήρθε η ήττα απο την Κέρκυρα

Παρόλα αυτά οι Κρητικοί δεν μπορούν να σκέφτονται πολύ το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αφού ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με το Αιγάλεω την Κυριακή και δεν υπάρχουν περιθώρια για δεύτερο συνεχόμενο "στραβοπάτημα".

Οι "μελανόλευκοι" επέστρεψαν λοιπόν στην "βάση" τους και έκαναν προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν και στα 90 λεπτά του χθεσινού αγώνα έκαναν ασκήσεις για χαλάρωμα. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης, ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής.

Ο Νίκος Κουνενάκης έχει άδεια από το προπονητή και απουσίαζε, ενώ οι Στεφανής και Τσίπεφ δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα. Ο πρώτος όπως είναι γνωστό ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης που του έχουν δώσει οι γιατροί. Ο Βούλγαρος μέσος απο την άλλη, έχει πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και ακολουθεί θεραπεία.

Ρεπό την Τρίτη
Όσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα της εβδομάδας, οι Κρητικοί έχουν ρεπό την Τρίτη και θα επιστρέψουν στις διπλές προπονήσεις απο την Τετάρτη. Αξίζει να σημειωθεί οτι αύριο θα βρεθεί στην Αθήνα ο Ράϊνερ Μάουρερ και ο γενικός αρχηγός, Σήφης Κορωνάκης, θα μεταβούν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν αγώνα της Εθνικής Νέων με την Ρουμανία.






TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ