ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικέ: "Δεν αποκλείω να γίνω πρόεδρος της Μπαρτσελόνα"

Ζεράρ Πικέ
Ζεράρ Πικέ © 2019 EUGENE HOSHIKO / AP IMAGES

Ο Ζεράρ Πικέ μιλώντας στο El Larguero αποκάλυψε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να γίνει πρόεδρος, μίλησε για την καθημερινότητά του μακριά από το γήπεδο και σχολίασε τη μεταγραφή του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι.

Μία σκέψη του για το μελλοντικά του σχέδια αποκάλυψε ο Ζεράρ Πικέ μιλώντας στο El Larguero, ο οποίος μίλησε παράλληλα για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, αλλά και τη Σαουδική Αραβία, που έχει κάνει μεγάλο μεταγραφικό μπαμ.

"Δεν μου λείπει το ποδόσφαιρο καθόλου. Είναι ένα στάδιο που πέρασε. Όταν παίρνεις την απόφαση, την παίρνεις. Το να κοιτάς πίσω δεν χρησιμεύει. Πήγε πολύ καλά, ούτε που το ονειρευόμουν. Κέρδισα όλα όσα κέρδισα στην ομάδα της ζωής μου.

Πίστευα ότι ο Μέσι θα πάει στην Ίντερ Μαϊάμι από την αρχή. Του πρόσφεραν αστρονομικά ποσά, αλλά υπήρχε επίσης η επιλογή να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, κάτι που νομίζω ότι σκέφτηκε.

Στο Μαϊάμι υπάρχουν πολλοί Λατίνοι, η προσαρμογή θα είναι εύκολη, η ζωή είναι καλή και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του MLS. Φαινόταν δύσκολο για αυτόν να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω όλα τα νούμερα του συλλόγου, αλλά από όσα λέγονται στον Τύπο, ήταν μια πολύπλοκη μεταγραφή και δεν έγινε. Δεν έχω πληροφορίες για το αν ήταν εφικτό".

Εν συνεχεία δήλωσε πως θα έβλεπε τον εαυτό του στο μέλλον στην προεδρία του καταλανικού συλλόγου: "Υπάρχει πολύς δρόμο για να γίνω πρόεδρος της Μπαρτσελόνα. Δεν λέω όχι, αλλά το βλέπω μακρινό", ενώ για το αν θα πήγαινε να παίξει στη Σαουδική Αραβία είπε:

"Δεν είχα πρόταση κι ούτε θα πήγαινα, πάντα έλεγα ότι ο σύλλογος της ζωής μου ήταν η Μπαρτσελόνα και μετά θα αποσυρόμουν.

Ήταν πολύ ξεκάθαρο, το ποδόσφαιρο ήταν συνδεδεμένο με την Μπαρτσελόνα. Το να κάνω πράγματα για τα χρήματα δεν είναι ο τρόπος που λειτουργώ. Επενδύουν, καταλαβαίνω ότι είναι και για να επενδύσουν στην εικόνα τους και ο κόσμος του ποδοσφαίρου αλλάζει".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ