ΑΕΚ

Πίεση σε Ντέμη-Δώνη

Πίεση σε Ντέμη-Δώνη
Σκόκο Μπλάνκο

Ο αγωνιστικός καύσωνας μετά την ήττα από την Ομόνοια απειλεί την ΑΕΚ με θερμοπληξία! Πίεση σε Ντέμη-Δώνη

Η δυσφορία είναι έντονη, όπως και η ανάγκη για μεταγραφές (κυρίως ενός επιθετικού, που θα ταιριάξει στο σύστημα του Δώνη) καθώς όπως εξελίχθηκε η κατάσταση η ΑΕΚ κινδυνεύει να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο αφού:
  • Θα προσπαθήσει να αναντρέψει το πλεονέκτημα της Ομόνοιας, κυνηγώντας σκορ πρόκρισης εκτός έδρας, εκεί όπου η κυπριακή ομάδα συνήθως είναι πολύ καλύτερη απ' ό,τι εκτός νησιού.
  • Τέσσερις μέρες μετά ακολουθεί το ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό.
  • Αλλά και το πρόγραμμα στη συνέχεια δεν είναι διόλου εύκολο καθώς ακολουθούν η Τούμπα και ο ΠΑΟΚ, το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή και οι έξοδοι σε Νέα Σμύρνη και Καραϊσκάκη για τους αγώνες με Πανιώνιο και Ολυμπιακό.
Όπως καταλαβαίνετε οι "κιτρινόμαυροι" κινδυνεύουν να εκτροχιαστούν, πριν καν ξεκινήσει για τα καλά η χρονιά, σε περίπτωση βέβαια, που δεν βελτιώσουν τις χτυπητές αδυναμίες οι οποίες έχουν διαπιστωθεί σε φιλικά και στο πρώτο επίσημο ματς.

Ο Δώνης επιμένει στο 4-3-3, αναμένει τον Μπασινά που κατά τη γνώμη του θα δώσει άλλο κύρος στη μεσαία γραμμή (αντί του Ρίκκα) παρόλα αυτά τα αγωνιστικά ερωτηματικά παραμένουν. Ο Ριβάλντο δείχνει πελαγωμένος, ή αν προτιμάτε όχι "άνετος" στη θέση του κεντρικού χαφ (πρέπει να διανύει πολλά μέτρα μέσα στο γήπεδο κάνοντας "παιχνίδι" και επιβαρύνεται σε μια ηλικία που δεν είναι και η ...καλύτερη), ο Σκόκο δεν μοιάζει για πλάγιος και ο Μπλάνκο στην κορυφή της επίθεσης έξω από τα νερά του.

Ακόμη και η προσθήκη του Κυργιάκου στην άμυνα, δεν λύνει τα προβλήματα, αφού στο ματς με την Ομόνοια ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ ήταν ο επανεμφανισθείς Γιώργος Αλεξόπουλος.

Φυσικά, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν μπορούσαν να αγωνιστούν οι τραυματίες Εντίνιο και Μαντούκα. Ο Δώνης, όμως, δεν τους έχει στα χέρια του, άρα δεν μπορεί να κάνει και πάρα πολλά πράγματα. Η πίεση όμως για ...άμεσα αποτελέσματα είναι πολύ μεγάλη.

Παράλληλα ο κόσμος της ΑΕΚ δείχνει απογοητευμένος (απόδειξη και η ισχνή παρουσία στο ματς με την Ομόνοια) με τα σύννεφα να γκριζάρουν το τοπίο, μέσα στο αυγουστιάτικο κατακαλόκαιρο. Κι αν το θερμόμετρο τις τελευταίες μέρες ανεβαίνει, ο καύσωνας που έρχεται απειλεί άμεσα τον Δικέφαλο με θερμοπληξία...







TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ