PREMIER LEAGUE

Στα χέρια Μουρίνιο - Βενγκέρ

Στα χέρια Μουρίνιο - Βενγκέρ
Πιάστηκαν στα χέρια Μουρίνιο - Βενγκέρ DAILY MAIL

Ένα σκληρό μαρκάρισμα του Κέιχιλ στον Σάντσες είχε ως αποτέλεσμα την "έκρηξη" του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ. Έσπρωξε τον Μουρίνιο πάνω στα νεύρα του ο Αλσατός (VIDEOS)!

Επεισοδιακό παιχνίδι στο Stamford Bridge ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ. Αρχικά το ματς καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγω κάποιων φωτοβολίδων που έπεσαν έξω από το γήπεδο, ενώ ο Κουρτουά αντικαταστάθηκε νωρίς, καθώς τον χτύπησε στο κεφάλι ο Σάντσες.

Ο Χιλιανός άσος, πάντως, ήταν η αφορμή για μία ακόμα ένταση στο παιχνίδι. Αυτή τη φορά ήταν ανάμεσα στους πάγκους των δυο ομάδων.

Ο Κέιχιλ έκανε σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Σάντσες και ο Αρσέν Βενγκέρ έφυγε από τη θέση του, εκτός εαυτού, για να διαμαρτυρηθεί.

Εκείνη την ώρα και ο Ζοζέ Μουρίνιο έφυγε από τον πάγκο του φωνάζοντας στον τέταρτο βοηθό, με αποτέλεσμα οι δυο προπονητές να βρεθούν στη μέση και ο Αλσατός να σπρώξει δυο φορές τον Πορτογάλο (στο τέλος του αγώνα δεν αντάλλαξαν χειραψία).

Δείτε το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Κέιχιλ στον Σάντσες,την κόντρα Μουρίνιο-Βενγκέρ με τον δεύτερο να σπρώχνει τον πρώτο, μπροστά από τον 4ο διαιτητή και τα f*ck off του Πορτογάλου, ως απάντηση:









TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ