ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πιάνιτς: "Παίζω λίγο και δεν καταλαβαίνω το λόγο"

Ο Πιάνιτς δίνει μάχη για την μπάλα στο Φερεντσβάρος - Μπαρτσελόνα στις 2 Δεκεμβρίου του 2020 για το Champions League.
Ο Πιάνιτς δίνει μάχη για την μπάλα στο Φερεντσβάρος - Μπαρτσελόνα AP PHOTO/LASZLO BALOGH

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς με συνέντευξή του στην Gazzetta dello Sport τόνισε ότι δεν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής που παίρνει την Μπαρτσελόνα.

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς πήρε μεταγραφή από την Γιουβέντους στην Μπαρτσελόνα για το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι. Ο Βόσνιος μέσος έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια των Καταλανών φέτος παίρνοντας 551' λεπτά συμμετοχής.

Με συνέντευξή του στην Gazzetta dello Sport εξέφρασε τα παράπονά του για τον λίγο χρόνο που παίρνει από τον προπονητή των μπλαουγκράνα, Ρόναλντ Κούμαν.

"Ναι, θέλω να παίξω περισσότερο, αυτό είναι που θέλω. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω την καταλαβαίνω τον λόγο γι' αυτήν την κατάσταση. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλω να παίξω περισσότερο. Ξέρω ότι μπορώ να δώσω πολλά και όταν ο προπονητής που έδινε την ευκαιρία, πάντα έδινα και απάντηση.

Δεν είμαι ικανοποιημένος και δεν μπορώ να είμαι. Στην καριέρα μου δεν έχω αποδεχθεί ποτέ την ιδέα του να μην παίζω. Είμαι έτοιμος, προπονούμαι και ελπίζω" ανέφερε συγκεκριμένα ο Πίανιτς.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και σε ένα ενδεχόμενο reunion Μέσι και Νεϊμάρ, αν και το θεωρεί δύσκολο: "Είναι φίλοι και περνούσαν καλά παίζοντας μαζί. Ελπίζω ο Νεϊμάρ να έρθει, δεν ξέρω πώς θα γίνει, αλλά θα δούμε".

Τέλος, μίλησε για τον Αργεντίνο σταρ και τον Κριστιάντο Ρονάλντο, εφόσον έχει υπάρξει συμπαίκτης και των δύο: "Είναι δύο παίκτες που δεν είναι καλά όταν δεν κερδίζουν. Δίνουν πάντα όλο τους το είναι, θέτουν νέους στόχους και η προσέγγιση τους τούς έχει κάνει να είναι οι καλύτεροι αυτά τα 10-15 χρόνια".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ