ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Photo: Ο Ανιέλι στο ελληνικό ξενοδοχείο όπου μένει ο Ρονάλντο

Andrea Agnelli president of the Italian soccer club Juventus speaks during a news conference in Athens, Tuesday, March 28, 2017. Representatives from 155 countries attended the European Club Association's (ECA) 18th General Assembly in the Greek capital. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Andrea Agnelli president of the Italian soccer club Juventus speaks during a news conference in Athens, Tuesday, March 28, 2017. Representatives from 155 countries attended the European Club Association's (ECA) 18th General Assembly in the Greek capital. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP IMAGES/AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι, βρίσκεται στην Καλαμάτα και συζητάει με τον Ρονάλντο τις λεπτομέρειες της συμφωνίας των δυο πλευρών.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, από το πρωί της Τρίτης βρίσκεται στην Καλαμάτα και το Costa Navarino όπου κάνει τις διακοπές του ο Κριστιάνο Ρονάλντο προκειμένου να τον συναντήσει από κοντά και να εξασφαλίσει την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με την Γιουβέντους.

Στην Ιταλία μάλιστα επικρατεί ένας παροξυσμός για τη μεταγραφή του Πορτογάλου στον ιταλικό σύλλογο και αρκετά μέσα έχουν στείλει στην Καλαμάτα απεσταλμένους για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν ένα πλάνο του Ρονάλντο.

Το sportitalia που έχει απεσταλμένο στο μέρος που διαμένει ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε πριν λίγο στη δημοσιότητα, μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο πρόεδρος της Γιούβε, Αντρέα Ανιέλι, να κατεβαίνει από το αμαξίδιο του γκολφ προκειμένου να συναντήσει τον Πορτογάλο.

Photo: Ο Ανιέλι στο ελληνικό ξενοδοχείο όπου μένει ο Ρονάλντο
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ