ΑΕΚ

Πετρόπουλος: "Σκοπός μου είναι να μείνω στην ΑΕΚ!"

Πετρόπουλος: "Σκοπός μου είναι να μείνω στην ΑΕΚ!"
INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Πέτροπουλος έκλεισε το θέμα που άνοιξε με την ασυνέπεια της κιτρινόμαυρης διοίκησης στη μη καταβολή των 10.000 ευρώ και δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει στην Ένωση.

Ο Αντώνης Πετρόπουλος έδωσε τη δική του απάντηση στον ντόρο που δημιουργήθηκε γιατη μη καταβολή των 10.000 ευρώ και στέλνει το μήνυμα ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η σωτηρία της ομάδας και μόνο. Περισσότερα το καλοκαίρι!

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει γύρω από το όνομα του 27χρονου επιθετικού της Ένωσης σχετικά με τη μη καταβολή της δόσης του συμβολαίου του. Ο ίδιος πάντως δεν φαίνεται να σκέφτεται την αποχώρηση του από την ομάδα, καθώς το μόνο πράγμα που τον απασχολεί αυτήν τη στιγμή είναι η ΑΕΚ να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

«Από την πρώτη στιγμή είχα ξεκαθαρίσει ότι τη σχέση μου με την ΑΕΚ θέλω να είναι διαρκείας. Αυτό που γράφτηκε σε μία τέτοια χρονική στιγμή, δεν εξυπηρετεί σε τίποτα, μόνο βαβούρα δημιουργεί και ντόρο αναίτιο. Θέλω να μείνω στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι, αυτός είναι ο σκοπός μου. Να εξασφαλίσουμε την παραμονή, να βρει η ΑΕΚ το δρόμο της και όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Δεν σκέφτομαι έτσι εγώ» τόνισε στο ΑΕΚ1924.gr ο έμπειρος επιθετικός.

Πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ