ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πετρόπουλος: "Ευχαριστώ τον Ρότσα"

Πετρόπουλος: "Ευχαριστώ τον Ρότσα"
Πετρόπουλος Χριστοδουλόπουλος INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Πετρόπουλος μίλησε για την αγχωτική νίκη με τον Πανιώνιο και τα δύσκολα ματς που ακολουθούν.

"Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο και πετύχαμε δυο γκολ. Στην επανάληψη κρατήσαμε τη μπάλα και πήραμε αυτό που θέλαμε. Ακολουθεί μια δύσκολη εβδομάδα όμως και βοηθούν όλοι οι παίκτες και ελπίζω να παίρνουμε αυτό που ζητάμε.

Θέλουμε τους βαθμούς και πρέπει να κερδίζουμε. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι στο γήπεδο", είπε αρχικά ο επιθετικός των πράσινων και συνέχισε:

"Ευχαριστώ το νέο τεχνικό Χουάν Ρότσα. Είναι αρκετά χρόνια στην ομάδα και ξέρει πολλά. Στόχος δικός μου να αξιοποιώ τις ευκαιρίες".

Από την πλευρά του ο Χάρης Μαυρίας, τόνισε: "Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και κυριαρχήσαμε. Ο κ. Ρότσα έχει βοηθήσει πολύ και θα βοηθήσει και στην συνέχεια".

Για τα ματς με Ολυμπιακό και Τότεναμ, δήλωσε: " Είμαστε προετοιμασμένοι για τα δυο παιχνίδια. Είναι δύσκολο το ματς με την Τότεναμ. Είναι ένας τελικός και θα πάμε μόνο για τη νίκη. Είναι ένα όνειρο να παίζεις σε τέτοια γήπεδα σαν το Γουάιτ Χαρτ Λέιν".

Ο Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε: "Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ στο 2-0 και να μην σπαταλάμε δυνάμεις βγαίνοντας στην επίθεση. Δεχτήκαμε πίεση και μετά το 2-1 οπισθοχωρήσαμε. Είναι μια πολύ χρήσιμη νίκη, έρχονται δυο δύσκολα παιχνίδια με Τότεναμ και Ολυμπιακό.

Πρώτα κοιτάμε την Τότεναμ πάμε για το καλύτερο γιατί ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι μπορεί".

Νωρίτερα ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δήλωσε στην κάμερα της "NOVA": "Είπαμε στα παιδιά ότι ήταν το σημαντικότερο παιχνίδι από τα τρία που ακολουθούν ώστε να έχουμε ψυχολογία για τη συνέχεια. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι μέσα στα πλαίσια των συνεχόμενων αγώνων που έχουμε.

Θεωρώ ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Τώρα, όμως, είναι παρελθόν και πάμε στο ματς με την Τότεναμ την Πέμπτη. Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι σιγά σιγά βγάζουμε στο γήπεδο πράγματα τα οποία δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είναι μία σημαντική νίκη κόντρα στον Πανιώνιο ο οποίος είναι η ευχάριστη έκπληξη του Πρωταθλήματος.

Πιστεύω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι και κερδίσαμε δίκαια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ