ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Να μαθαίνουμε από τις δυσκολίες"

Πετράκης: "Να μαθαίνουμε από τις δυσκολίες"

Ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε πως το παιχνίδι μέχρι την αποβολή του Τζημόπουλου ήταν ισορροπημένο και πως αν ο ΠΑΣ κατάφερνε να προηγηθεί τα πάντα θα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Την πρώτη του ήττα με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Γιαννιώτες δεν παρουσιάστηκαν τόσο καλοί όσο στα προηγούμενα παιχνίδια τους και έχασαν με 2-0 από τον Πανιώνιο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του ΠΑΣ δήλωσε:

Ξεκίνησαμε το παιχνίδι πολύ καλά, είχαμε καλή αμυντική οργάνωση, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να βάλουμε γκολ. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχτήκαμε γκολ από ένα στημένο, άνοιξε το τείχος. Αυτό έπαιξε ρόλο. Ξέρετε πως είναι τα πράγματα, ο Πανιώνιος ήθελε πάρα πολύ το παιχνίδι. Είχαμε κάποιες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο μέχρι την αποβολή. Μετά ανεβήκαμε πολύ, παίζαμε και με παίκτη λιγότερο και δεχτήκαμε φάσεις. Όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα στο παιχνίδι, πρέπει να μαθαίνουμε από τις δυσκολίες και να γινόμαστε πιο δυνατοί. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο.

Γιατί ο ΠΑΣ είχε αυτή την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο;

Όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ, θέλουμε να ισοφαρίσουμε, το παιχνίδι ρίσκου ανεβαίνει και αυτό μπορεί να το πληρώσεις. Ο Πανιώνιος έχει ταχύτητα και ποιότητα και αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτή η εικόνα.

Οι παίκτες του Πανιωνίου σήμερα το ήθελαν πολύ. Οι δικοί σας φάνηκε να μπαίνουν λίγο μπλαζέ.

Δε νομίζω ότι συνέβη ειδικά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Μπήκαμε με πολύ καλή νοοτροπία, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις. Αν σκοράραμε εμείς πρώτοι τότε θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι.

Αναφερθήκατε πριν στις ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο. Γενικά σας προβληματίζει ότι χάνονται ευκαιρίες;

Είναι σπουδαίο να δημιουργείς ευκαιρίες. Στα προηγούμενα παιχνίδια σκοράραμε, σήμερα δε συνέβη. Είναι καλό που δημιουργούμε ευκαιρίες.

Αλλάζει η ήττα τους στόχους; Υπάρχει κίνητρο;

Δεν είπαμε ότι έχουμε κάποιο διαφορετικό στόχο από αυτόν που είχε τεθεί στην αρχή. Δεν άλλαξε κάτι. Σήμερα θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε και το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ