ΟΦΗ

Πετράκης: "Κανείς σίγουρος μέχρι το τέλος"

Πετράκης: "Κανείς σίγουρος μέχρι το τέλος"
Πετράκης INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως μέχρι και την τελευταία αγωνιστική δεν θα έχει ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα πέσουν

"Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και για τον αντίπαλο. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας μου μέχρι την αποβολή του Μακρή.

Ουσιαστικά χωρίς πολλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, βρεθήκαμε να δεχτούμε 3 γκολ", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ και συνέχισε:

"Κάναμε μια σημαντική προσπάθεια και επαναλαμβάνω ότι όσο παίζαμε με 11 παίκτες είχαμε καλή εικόνα, ωστόσο στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Ρισκάραμε στη συνέχεια και δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν πέναλτι η ανατροπή του Παπαδόπουλου. Μοιραία ήρθε η ήττα με 3-1.

Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που είναι τελικός. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Πανθρακικού για την άψογη φιλοξενία".

Κι όσο για το όριο παραμονής σχολίασε: 'Το όριο της σωτηρίας νομίζω ότι αλλάζει από Κυριακή σε Κυριακή. Εξαρτάται από τους αγώνες όλων των ομάδων".

Ενώ για τα δύσκολα παιχνίδια του ΟΦΗ με Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης υποστήριξε: "Εμείς αυτή τη στιγμή κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Από εμάς εξαρτάται αν θα πετύχουμε το στόχο της παραμονής, που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ