ΟΦΗ

Πετράκης: "Δείξαμε χαρακτήρα"

Πετράκης: "Δείξαμε χαρακτήρα"
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ έδειξε χαρακτήρα στο ματς με τον Ατρόμητο, σύμφωνα με τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές του στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

"Όλοι ξέραμε την σπουδαιότητα του αγώνα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το κερδίσουμε. Αν κάνουμε όμως μια αποτίμηση του αγώνα και μπήκαμε πολύ καλά.

Στην ουσία σε μια φάση πολύ καλά δουλεμένη, φάγαμε το γκολ σε μια στημένη φάση. Όσο περνούσε η ώρα πιστεύω ότι το άγχος και η σπουδαιότητα μας δημιούργησε μια νευρικότητα.

Παίζαμε με μια ομάδα που φάνηκε ότι στην κόντρα επίθεση ήταν πολύ καλή και με αυτόν τον τρόπο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, εκεί που προσπαθούσαμε να το φέρουμε σε μια ισορροπία δυστυχώς πάλι φάγαμε ένα γκολ στην κόντρα που καταλαβαίνετε πόσο δύσκολη έκανε την θέση μας.

Όμως, σαν ομάδα δείξαμε χαρακτήρα, γυρίσαμε το παιχνίδι και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια. Αν είχε λίγο χρόνο ακόμα, πιστεύω ότι θα το κερδίζαμε.

Όμως, είμαστε στους 32 βαθμούς. Δεν θα ήμουν ευχαριστημένος με την ισοπαλία πριν το παιχνίδι, κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, έχουμε έναν τελικό, θα κάνουμε την προσπάθεια που πρέπει και μέσα από αυτό το αποτέλεσμα θα οριστικοποιούμε την παραμονή μας.

Aυτό που με ενδιαφέρει είναι μόνο η δική μας ομάδα και τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Γιατί να μην τα καταφέρει η ομάδα; Ο ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλη ομάδα.

Οι καταστάσεις την έφεραν εκεί. Τηρουμένων των αναλογιών, οι δυσκολίες την έφεραν εκεί και στο τελευταίο παιχνίδι θέλουμε να οριστικοποιήσουμε την παραμονή μας. Μπορεί να είναι αρκετή και η ισοπαλία αλλά αυτό εξαρτάται και από τα άλλα παιχνίδια".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ