ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Αφήσαμε χώρους και το πληρώσαμε"

Πετράκης: "Αφήσαμε χώρους και το πληρώσαμε"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, τόνισε ότι η ομάδα του έδωσε το δικαίωμα να ανατρέψει το σκορ ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αν και προηγήθηκε στο σκορ με τον ΠΑΟΚ έχοντας παράλληλα και το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν κατάφερε να το διατηρήσει μέχρι τέλους και αυτό άφησε μια πικρή γεύση στον τεχνικό του ΠΑΣ αλλά και τους παίκτες της ομάδας. Όπως τόνισε και ο Γιάννης Πετράκης.

Αρχικά, είπε:
"Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ξέραμε ότι παίζαμε με μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Πιστεύω ότι πήγαμε καλά, είχαμε καλή εικόνα και προσπαθήσαμε να παίξουμε κατά διαστήματα ποδόσφαιρο όπως και ο ΠΑΟΚ.

Ευτυχήσαμε να έχουμε αριθμό πλεονέκτημα, καταφέραμε να προηγηθούμε, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατήσουμε το προβάδισμα. Η προσπάθεια που κάναμε ήταν σπουδαία απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Μας αφήνει πίκρα γιατί μπορούσαμε κάτι να πάρουμε απ' αυτό το ματς".

Για το αν η άμυνα του ΠΑΣ είναι η αχίλλειος πτέρνα:
"Νομίζω απέναντι στον ΠΑΟΚ λειτουργήσαμε καλά. Έκανε κάποιες ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ, όπως και εμείς. Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν απίστευτο. Εμείς είχαμε δουλέψει τα σουτ του ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορέσαμε στη συγκεκριμένη φάση να ανταποκριθούμε. Το ένα γκολ του ΠΑΟΚ ήρθε από ένα απίθανο γκολ και το δεύτερο από ένα προσωπικό λάθος. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κάποιες συγκυρίες που φέρνουν ένα αποτέλεσμα".

Για τους στόχους του ΠΑΣ:
"Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να λέμε ότι αλλάζουμε συνεχώς στόχους. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Εμείς προσπαθούμε να γινόμαστε κάθε Κυριακή καλύτεροι".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ χτύπησε στην κόντρα:
"Τα γκολ που ΠΑΟΚ προήλθαν επειδή δεν ήμασταν καλά οργανωμένοι πίσω. Νομίζω ότι αν αφήσεις χώρους στον ΠΑΟΚ, με παίκτες με την ποιότητα του Στοχ είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Εμείς σκοράραμε όταν ήμασταν καλά οργανωμένοι πίσω".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ