ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέταξε το μετάλλιό του παίκτης της Σπόρτινγκ!

Πέταξε το μετάλλιό του παίκτης της Σπόρτινγκ!
Πέδρο Σίλβα-Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

Ο Π.Σίλβα της Σπόρτινγκ πέταξε νευριασμένος το μετάλλιό του, μετά τον τελικό Λιγκ Καπ με Μπενφίκα (video)!

Συγκεκριμένα, ο αμυντικός της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Πέδρο Σίλβα, πέρασε από την ειδικά διαμορφωμένη πίστα και παρέλαβε το μετάλλιό του, όμως αφού το φόρεσε στο στήθος του φρόντισε μετά από μερικά δευτερόλεπτα να... απαλλαχθεί από αυτό, πετώντας το με δύναμη μακριά.
Η αιτία για την αντιεπαγγελματική ενέργειά του ήταν τα πολλά νεύρα που είχε για τον τρόπο που χάθηκε το τρόπαιο: ενώ η ομάδα του ήταν αγκαλιά με τη νίκη ο διαιτητής την αδίκησε κατάφορα καθώς έδωσε πέναλτι εις βάρος του λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου (η μπάλα χτύπησε στο... στήθος του!), αποβάλλοντάς τον μάλιστα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με δηλώσεις που παραχώρησε τη Δευτέρα (23/3) στην πορτογαλική "Record", ο Βραζιλιάνος μπακ ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του και τους φιλάθλους της Σπόρτινγκ, για την εν βρασμώ ενέργειά του να πετάξει το μετάλλιο.

"Αυτό που έγινε από το διαιτητή με πλήγωσε. Όμως ξέρω ότι δεν ήμουν σωστός και πρέπει να απολογηθώ στον κόσμο: στους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, στον σύλλογο, εκτός από τον διαιτητή Λουσίλιο Μπαπτίστα. Τα λάθη είναι ανθρώπινα, όμως αυτό μας στέρησε έναν τίτλο.

Στη μητέρα και τη σύζυγό μου δεν άρεσε αυτό που έκανα, ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου. Όμως ήξερα ότι δεν είχα κάνει πέναλτι. Θέλω ωστόσο όλοι να καταλάβουν πως αυτό που είδαν δεν ήταν η πραγματική μου εικόνα, αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ επίσης τους συμπαίκτες, τον προπονητή και το σύλλογο για την υποστήριξή τους προς το πρόσωπό μου. Ξέρω ότι έκανα κακό και στη Σπόρτινγκ",



σχολίασε χαρακτηριστικά.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ