ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέταξε για... πρόκριση

Πέταξε για... πρόκριση
Βαλβέρδε

Πέταξε για Δανία ο ΟΣΦΠ. Ξεκαθαρίζει η συμμετοχή Ντιόγκο. "Παρέλαση αστέρων", γράφουν οι Δανοί

Η νίκη στην Ξάνθη ανήκει στον παρελθόν για την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες των ερυθρολεύκων που έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά και μόνο στην πρώτη αναμέτρηση με την Νόρντζελαντ για το Κύπελλο UEFA.
To όνομα της Νόρντζελαντ μπορεί να μην προκαλεί φόβο, όμως οι Πειραιώτες δεν υποτιμούν τον αντίπαλο τους και γνωρίζουν πολύ καλά πως με μια καλή εμφάνιση μπορούν να κλειδώσουν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος...

Η αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδας μαζί με τον γενικό διευθυντή Γιάννη Χρυσικόπουλο, αναχώρησε στις 11:00 για Δανία, με τον Βαλβέρδε και τους παίκτες να μην κάνουν δηλώσεις.

Άλλωστε ο τεχνικός των Πειραιωτών θα μιλήσει για την αναμέτρηση με την Νόρντζελαντ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματιστεί για τις 19:30.

Σ' ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι Πάντος, Μενδρινός, Σίσιτς, Νικλητσιώτης, Παναγόπουλος, Γιάννης και Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν ταξίδεψαν στην Δανία.

Αντίθετα στην αποστολή επέστρεψαν οι Ντομί, Γκαλίτσιος και Μήτρογλου. Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Νικοπολίδη, Κόβατς, Γκαλίτσιο, Τοροσίδη, Αντζα, Ζεβλάκοβ, Α. Παπαδόπουλο, Ντομί, Λεονάρντο, Πατσατζόγλου, Στολτίδη, Ντουντού, Οσκαρ, Λέτο, Ντιόγκο, Κοβάτσεβιτς, Μπελούτσι, Γκαλέτι, Μήτρογλου.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν στις 20:00, όπου θα κριθεί και η συμμετοχή του Ντιόγκο στην αναμέτρηση της Τρίτης.

Aξίζει να σημειωθεί πως στην Δανία θα ταξιδέψουν περίπου 800 οπαδοί των νταμπλούχων Ελλάδας, ενώ θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας από την τοπική αστυνομία.

"Παρέλαση αστέρων από τον Ολυμπιακό"


Με διθυραμβικά σχόλια για την ομάδα του Ολυμπιακού, αναφέρεται η επίσημη ιστοσελίδα της Νορντζελαντ, υπογραμμίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι είναι η ομάδα με τα περισσότερα αστέρια που έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στο "Φάρουμ Παρκ".

"Παρέλαση αστέρων από τον Ολυμπιακό", είναι ο τίτλος του κειμένου, ενώ κάνει λόγο και για τα 36 πρωταθλήματα Ελλάδας των ερυθρολεύκων.

Στο σάιτ της ομάδας της Δανίας, φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή, Κάσπερ Χιούλμαντ, ο οποίος αναλύει το στυλ παιχνιδιού των νταμπλούχων Ελλάδας και ακτινογραφεί τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε.

"Είναι αναμφίβολα ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, υψηλότατης κλάσης σε διεθνές επίπεδο. Έχουν ένα νεαρό Ισπανό τεχνικό, τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Το στυλ παιχνιδιού τους έχει χτιστεί πάνω στην απίστευτη ποιότητα που διαθέτουν οι παίκτες τους σε όλες τις θέσεις και αυτό μεταφράζεται σε υψηλή τεχνική, αυτοπεποίθηση, επιθετικότητα και πίεση απο ψηλά. Το ρόστερ αποτελείται από πολλούς διεθνείς παίκτες. Πιθανότατα θα ξεκινήσουν με 4-5 Έλληνες και δυνατούς διεθνείς παίκτες από άλλες χώρες όπως η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Σερβία. Έχουν μεγάλο βάθος και πολλές επιλογές, κάτι που μας δυσκολεύει στο να προβλέψουμε πως θα κατέβουν στο μεταξύ μας παιχνίδι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χιούλμαντ.

Όσο για τους παίκτες των Πειραιωτών ο βοηθός προπονητή της Νόρντζελαντ αναφέρει:

Για τον Μπελούτσι: '' Είναι ένα φανταστικό, παλαιάς... κοπής, κλασσικό δεκάρι. Δίνει ασίστ στα φτερά,στους επιθετικούς και έχει τη δυνατότητα να απειλεί συνεχώς τον τερματοφύλακα με γκόλ ''.



Για τον Γκαλέτι: '' Είναι ένα απο τα αστέρια της ομάδας και κινείται στο δεξί φτερό. Ο Αργεντινός διεθνής ήταν ένας ολοκληρωμένος παίκτης απο τότε που κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων. Σκόραρε δυο φορές στον πρώτο αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος ''.

Για τον Ντουντού: '' Αγωνίζεται στην καρδιά της μεσαίας γραμμής, μοιράζει φανταστικά το παιχνίδι".

Για τον Λέτο: ''Είναι ένας νεαρός πολλά υποσχόμενος παίκτης που αποκτήθηκε απο τη Λίβερπουλ''.

Για Μπράβο και Λεονάρντο: ''Στο αριστερό άκρο της άμυνας αγωνίζεται ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης Ραούλ Μπράβο και ο πολύ δυνατός τεχνικά και επιθετικά ο Βραζιλιάνος Λεονάρντο".

Για τον Κοβάτσεβιτς: '' Στην επίθεση έχουν έναν πολύ απειλητικό γκολτζή, τον Σέρβο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Την περσινή σεζόν ήταν ο πρώτος τους σκόρερ''.

Για τους Έλληνες: ''Ο Νικοπολίδης είναι ένας πεπειραμένος γκολκίπερ, ήταν ο τερματοφύλακας στην κατάκτηση του Πανευρωπαϊκου πρωταθλήματος το 2004. Ο Τοροσίδης, ένας δυνατός δεξιός μπακ που αγωνίζεται στην εθνική ομάδα. Ο Αβ. Παπαδόπουλος ένας δυνατός κεντρικός στόπερ που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Ο Στολτίδης ένας μέσος που σκοράρει αρκετά συχνά και έχει επιθετικότητα και δύναμη στο παιχνίδι του ''.



































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ