ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην αποστολή για Νόρτζελαντ ο Ντιόγκο

Στην αποστολή για Νόρτζελαντ ο Ντιόγκο
Ντιόγκο-λέτο-ξάνθη INTIME SPORTS

Ο Ντιόγκο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με Νόρτζελαντ. Επιστρέφουν Μήτρογλου-Γκαλίτσιος

Ο παίκτης υποβλήθηκε την Κυριακή σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, με τον υπέρηχο να βγαίνει -προς ανακούφιση όλων στο μεγάλο λιμάνι- αρνητικός, και έτσι να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή των "ερυθρολεύκων" για το ματς με τη Νόρτζελαντ την ερχόμενη Τρίτη.
Τα νέα πρόσωπα που κάλεσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην 19ημελή αποστολή για την πρώτη αναμέτρηση με τους Δανούς στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA είναι οι Μήτρογλου και Γκαλίτσιος, με τον πρώην αμυντικό της Λάρισας να μπαίνει για πρώτη φορά σε αποστολή σε επίσημο αγώνα των νταμπλούχων Ελλάδας.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι: Νικοπολίδης, Κόβατς, Γκαλίτσιος, Τοροσίδης, Αντζας, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Ντομί, Λεονάρντο, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Ντουντού, Όσκαρ, Λέτο, Ντιόγκο, Κοβάτσεβιτς, Μπελούτσι, Γκαλέτι και Μήτρογλου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πάντος, Μπράβο, Γ. Παπαδόπουλος, Μενδρινός, Σίσιτς, Κ. Παπαδόπουλος, Νικλητσιώτης, Παναγόπουλος, οι οποίοι θα προπονηθούν κανονικά το πρωί της Δευτέρας.

Να σημειωθεί ότι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μπαίνει από τη Δευτέρα σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, προκειμένου να προλάβει το ματς της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Πανσερραϊκό, που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Κυριακή (19.00) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ