ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεσέιρο: "Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε"

Πεσέιρο: "Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε"
Νίνης, Δημούτσος, Εθνική, Παναθηναϊκός

Κωδικός "Αρτμέντια" στην Παιανία. Επεισόδιο με Δημούτσο στον Ταύρο. Στην Γερμανία ο Νίνης

Στη χαλαρή προπόνηση της Κυριακής, ο 47χρονος προπονητής μίλησε για όσα είδε από το πάγκο, θετικά και αρνητικά μιλώντας παράλληλα για νίκη ψυχολογίας επί του "Δικέφαλου του Βορρά":
" Συγχαρητήρια για τη νίκη. Παίξαμε με μια καλή ομάδα και πήραμε αυτό που θέλαμε. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν και κακοί, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Σημασία έχει ότι πήραμε τη νίκη. Αυτός ήταν ο στόχος μας και τον πετύχαμε. Η νίκη είναι αυτή που μετράει και αυτήν θα κρατήσουμε. Μείναμε ψηλά στη βαθμολογία και αυτό είναι καλό και για την ψυχολογία μας

".

"Δύσκολος αντίπαλος οι Σλόβάκοι..."

Ο 47χρονος τεχνικός επεσήμανε μιλώντας πλέον για το ευρωπαϊκό ματς των "πράσινων" με την Αρτμέντια πως δεν πρέπει να χαλαρώσουν λόγω της νίκης στην Μπρατισλάβα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

" Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πέρασε. Έχουμε μπροστά μας την Αρτμέντια και δύο δύσκολα ματς στο πρωτάθλημα εκτός έδρας. Προέχει, όμως, η Αρτμέντια. Είμαστε το φαβορί για την πρόκριση και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε, επειδή κερδίσαμε στο πρώτο ματς. Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος οι Σλοβάκοι και δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Χρειάζεται προσοχή. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο".

Το πρόγραμμα των συνεντεύξεων και προπονήσεων

Ο Πορτογάλος τεχνικός των "πράσινων" θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 16:30 στην Λεωφόρο ενώ στις 18:00 έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση στην Παιανία. Στην αντίθετη πλευρά, ο Βάις θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 18:45 στη Λεωφόρο και η προπόνηση των Σλοβάκων θα ξεκινήσει στις 19:30.

Βέλγος ο "ρέφερι"

Την αυριανή αναμέτρηση στο "Απόστολος Νικολαϊδης" θα διευθύνει ο Βέλγος Σερζ Γκιμιενί, ενώ οι βοηθοί του θα είναι οι Βάλτερ Φρόμανς και Μαρκ Σίμονς. Τέταρτος διαιτητής του αγώνα θα είναι επίσης Βέλγος, ο Στέφαν Μπρέντα.

Ανεπίθυμητος στον Ταύρο
Να παρακολουθήσει την πρώην ομάδα του στον Ταύρο -λόγω του λίγου ελεύθερου χρόνου που είχε- πήγε ο Ελίνι Δημούτσος και παραλίγο να βρεθεί σε κανένα νοσοκομείο. Αρχικά, στο ημίχρονο του αγώνα έκανε αισθητή την παρουσία του έξω από τα γραφεία του Φωστήρα και ενώ περπατούσε ανάμεσα στους φίλους της ομάδας μερίδα από αρκετούς τον πλησίασε και άρχισε να του επιτίθεται φραστικά.

Μαινόμενος ένας κύριος του έλεγε ως δικαιολογία ότι πρόσβαλε την ομάδα των "κιτρινόμαυρων" με τις δηλώσεις που έκανε ενώ του έλεγε ότι δεν έπρεπε να πει ότι ήταν κακό που αγωνίστηκε στο Φωστήρα.

Ο Δημούτσος του έλεγε ότι ποτέ δεν είχε πει κάτι τέτοιο και πως άλλα είπε και άλλα γράφτηκαν από τα ΜΜΕ. Ο νεαρός παίκτης περικυκλώθηκε από αρκετούς οπαδούς κρατώντας αμυντική στάση στο θέμα, επαναλαμβάνοντας ότι αγαπάει το Φωστήρα και ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του.

Για καλή του τύχη, κοντά του βρέθηκε ο Γιώργος Προβατάς (νυν παίκτης της Αγίας Παρασκευής) που τον πήρε από εκεί και κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα που είναι πίσω από τους πάγκους.

Νίνης: "Θέλει μεγάλη προσοχή"

Για την Γερμανία αναχώρησε σήμερα (12:30) ο Σωτήρης Νίνης, συνοδεία του μέλους του ιατρικού τιμ Πολύβιο Κυρίτση. Ο νεαρός άσος όπως είναι προγραμματισμένο θα εξεταστεί από τη γιατρό, Ούλρικε Μόζαβεκ (είχε δει και τον Μόρις) προκειμένου να διαπιστωθεί πως θα αντιμετωπιστούν οι ενοχλήσεις που έχει στους κοιλιακούς.

Αν και οι εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί εδώ είναι "καθαρές", ο ίδιος δήλωσε πως θέλει να δει τι θα του πει και η διάσημη Γερμανίδα ιατρός.

Ο 17χρονος παρά την άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν αρνήθηκε να απαντήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που βρέθηκαν στο "Ελ. Βενιζέλος":

- Ο κόσμος σε αγαπά και αγωνιά για την κατάστασή σου εσύ τι έχεις να πεις σχετικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα;

"Όπως μου λένε και οι γιατροί δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό, αλλά θα πάμε στην γιατρό για να το δει και να πει και αυτή την άποψή της".


-Εσύ πως νιώθεις πονάς;

"Η αλήθεια είναι ότι λίγο πονάω".

- Σε είδαμε στην ανοικτή προπόνηση να κάνεις κάποιες γκριμάτσες πόνου.

"Είναι ένας πολύ επικίνδυνος τραυματισμός στους κοιλιακούς και θέλει μεγάλη προσοχή"


- Τι θα ήθελες να πεις για την επιστροφή σου στα γήπεδα;
"Να πάμε πρώτα στην Γερμανία και να δούμε τι θα γίνει. Αναλόγως αν θα κάνω εγχείρηση, θα δούμε".


- Τι σκέφτεσαι λίγο πριν αναχωρήσεις;

"Έχω μόνο άγχος για να δούμε τι θα γίνει"


-Ένα σχόλιο για τον Παναθηναϊκό...
"Όλα πάνε μια χαρά".

































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ