ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεσέιρο: "Δεν είχαμε ψυχραιμία"

Πεσέιρο: "Δεν είχαμε ψυχραιμία"
πεσειρο

"Δεν είχαμε ψυχραιμία και ηρεμία" τόνισε ο Ζοσέ Πεσέιρο για το ματς. Σεϊταρίδης: "Ατυχος ο Παναθηναϊκός"

" Ειμαστε λυπημένοι από την ήττα. Σταθήκαμε καλά για 80 λεπτά αλλά στο τέλος χάσαμε άδικα. Ειχαμε τους χώρους αλλά δεν κάναμε σωστές επιλογές στις επιθέσεις μας, που μπορούσαμε να σκοράρουμε.

Δεν είχαμε ηρεμία και ψυχραιμία. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε όταν οι αντιπάλοι μας έμειναν με δέκα παίκτες , δεν το κάναμε ελέγχοντας το παιχνίδι. Η Ατλέτικο ουσιαστικά έκανε από ένα φάουλ ένα γκολ σε μια φάση.

Ολοι μου οι παίκτες μου άρεσαν όπως αγωνίστηκαν εκτός από τα τελευταία 10 λεπτά, αφού δεν εκμεταλλευθήκαμε την αριθμητική μας υπεροχή.

Κάναμε την πρώτη μας ήττα στα τελευταία δευτερόλεπτα. Τώρα πρέπει να βελτιωθούμε στο πρωτάθλημα. Να γίνουμε πιο σταθερή ομάδα. Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε, έχουμε περιθώρια βελτίωσης





.

Σαλπιγγίδης: Συνεχίζουμε με αισιοδοξία"

" Κοιτάμε μπροστά δεν χάθηκε τίποτα, αφού είχαμε ήδη προκριθεί. Αυτός ο αγώνας ανήκει ήδη στο παρελθόν και συνεχίζουμε με αισιοδοξία. Όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδας. Υπάρχει αρκετός δρόμος μπροστά μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε παντού".

Σεϊταρίδης: "Ατυχος ο Παναθηναϊκός"

" Εγινε ένας μέτριος σε ποιότητα αγώνας. Και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη. Ομως ήταν κακό παιχνίδι χωρίς θέαμα αλλά με θετικό αποτέλεσμα για μας.

Ο Παναθηναϊκός ήταν άτυχος. Αξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Πήγα γιατί έπρεπε να πάω στα αποδυτήρια και χαιρέτησα τον κ. Μήτσου, τον Πορτογάλο τεχνικό που γνωρίζω αλλά και τους πρώην συμπαίκτες μου στον Παναθηναϊκό αλλά και συμπαίκτες μου στην Εθνική Ελλάδος.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό με λίγη τύχη και με μια καλή κλήρωση. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει κάτι καλό στην Ευρώπη.

Θα είμαι έτοιμος σε ένα μήνα. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έχουν το υλικό να πετύχουν κάτι καλό.







"







TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ