ΑΡΣΕΝΑΛ

Περνάει ιατρικά ο Βάρντι στην Άρσεναλ

Περνάει ιατρικά ο Βάρντι στην Άρσεναλ
Βάρντι

Ο Τζέιμι Βάρντι θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Κυριακή (5/6) και όλα δείχνουν ότι είναι πλέον πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ.

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (3/6), η Άρσεναλ ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης -ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ- που υπάρχει στο συμβολαιο του Τζέιμι Βάρντι με την Λέστερ.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο Κλάουντιο Ρανιέρι, επομένως είναι πλέον καθαρά στο χέρι του Άγγλου διεθνή στράικερ αν θα επιλέξει τους "κανονιέρηδες" ως επόμενο σταθμό της καριέρας του ή θα παραμείνει στο ρόστερ των Πρωταθλητών Αγγλίας.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από το Νησί, το πλέον πιθανό είναι το πρώτο. Και αυτό διότι ο Τζέιμι Βάρντι την Κυριακή (5/6) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, κίνηση που δείχνει ότι ο παίκτης έχει αποφασίσει να τεθεί υπό τις οδηγίες του Αρσέν Βενγκέρ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Εφόσον τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι τα επιθυμητά, τότε ο Βάρντι αναμένεται να αποτελέσει το δεύτερο καλοκαιρινό απόκτημα της Άρσεναλ, μετά τον Γκρανίτ Τζάκα.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ