ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει τον Άντζα ο Βαλβέρδε

Περιμένει τον Άντζα ο Βαλβέρδε
Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένει τον Παρασκευά Άντζα, αλλά δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του

Ο αγώνας της 9ης Νοεμβρίου με τον Παναθηναϊκό επισκιάζει τα πάντα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Η "παλαιά φρουρά" του Ολυμπιακού έχει αρχίσει, ήδη, τα "φροντιστήρια" στο "νέο αίμα" της ομάδας και στους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ζήσει την εμπειρία ενός ντέρμπι κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο.
Οι πρωταθλητές θέλουν να δείξουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο και μακριά από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με μία πειστική εμφάνιση. Άλλωστε, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο +5 από τον προσεχή αντίπαλό τους και με νίκη θα αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα στην κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ευελπιστεί πως θα έχει στη διάθεσή του την καλύτερη δυνατή σύνθεση για πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό, εκτός από τον τραυματία Λεονάρντο.

Ο Φερνάντο Μπελούτσι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα του ΟΑΚΑ και ο Ισπανός τεχνικός περιμένει να συμβεί κάτι ανάλογο και με τον Παρασκευά Άντζα, η παρουσία του οποίου στο ματς με τον Παναθηναϊκό κρίνεται απαραίτητη, καθώς πρόκειται για τον καλύτερο και ποιοτικότερο κεντρικό αμυντικό της πειραϊκής ομάδας. Από ιατρικής πλευράς, ο 32χρονος άσος θεωρείται έτοιμος, αλλά ο Βαλβέρδε δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του Άντζα, αν κρίνει πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι 100% σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι.

Ακόμα είναι νωρίς προκειμένου να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για τις προθέσεις του 44χρονου προπονητή σε ό,τι αφορά το βασικό σχήμα ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής (9/11) και όλα θα φανούν μέσα από τις επόμενες προπονήσεις. Πάντως, η σκέψη να αγωνιστούν οι ερυθρόλευκοι με δύο επιθετικούς (Ντιόγκο, Κοβάτσεβιτς) είναι δεδομένη, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας στα δύσκολα παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής, έπαιξαν με ενισχυμένο κέντρο και έναν επιθετικό στη γραμμή κρούσης.

H προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για το ντέρμπι θα αρχίσει την Τετάρτη (5/11), καθώς την Τρίτη (4/11) οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεπό. Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 και θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., ενώ μετά το τέλος της (12:30), ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα κάνει δηλώσεις.

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Μπενφίκα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Τρίτη (4/11) αντιπροσωπεία της Μπενφίκα. Οι εκπρόσωποι της πορτογαλικής ομάδας συζήτησαν με τους εκπροσώπους της πειραϊκής ΠΑΕ τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης του αγώνα Ολυμπιακός-Μπενφίκα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 27/11 (ώρα έναρξης 21:45), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου UEFA.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων, Θόδωρος Γιαννίκος και ο Εμπορικός Διευθυντής, Γιώργος Σπυρόπουλος.

*Ο σκάουτερ της πειραϊκής ομάδας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, θα παρακολουθήσει τον αγώνα Μέταλιστ Χάρκιβ-Χέρτα Βερολίνου, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη (6/11) στις 19:00.

*Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σλοβενίας ενημέρωσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την κλήση του Μίρνες Σίσιτς στην Εθνική ομάδα της χώρας της. Η κλήση αφορά τον φιλικό αγώνα Σλοβενία-Βοσνία & Ερζεγοβίνη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μάριμπορ στις 19/11.


















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ