ΑΓΓΛΙΑ

Περιμένει κλήση ο Μπέκαμ

Περιμένει κλήση ο Μπέκαμ
μπεκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επιμένει και εξακολουθεί να εκφράζει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας, σε κάθε ευκαιρία.

Τα "λιοντάρια" μπορεί να νίκησαν την Ανδόρα, ωστόσο το κλίμα εξακολουθεί να μην είναι το καλύτερο και μάλιστα οι οπαδοί της ομάδας ζήτησαν την επιστροφή του 31χρονου μέσου.
Ο ίδιος απαντώντας σε όλα αυτά, τόνισε:" Θα ήθελα να σκέφτομαι ότι θα φορέσω ξανά την φανέλα της Εθνικής Αγγλίας.

Πρώτα πρέπει να επιστρέψω όμως στην αγωνιστική δράση αφού είμαι τραυματίας. Θα επιστρέψω σε 10 μέρες ή σε δύο εβδομάδες αλλά θα δούμε".

Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανέφερε:" Ποτέ δεν ανακουφίστηκα από το γεγονός ότι δεν αγωνίζομαι στην Εθνική Αγγλίας.

Πάντα ήθελα να αγωνιστώ για την πατρίδα μου, από τότε που ήμουν μικρό παιδί και αυτό ποτέ δεν άλλαξε. Πάντα θα έχω το πάθος για να επιστρέψω".

Αναφορικά εξάλλου με την πορεία της Αγγλίας στα προκριματικά του "Euro 2008", ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, είπε:

" Η πρόκριση είναι δύσκολη αλλά είμαι 100% στο πλευρό αυτών των παικτών και αυτής της ομάδας. Πιστεύω ότι θα προκριθούν.

Θα είναι δύσκολο αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήταν σημαντικό που πήραν τους τρεις βαθμούς με την Ανδόρα. Τα κατάφεραν και ήμουν περήφανος που είδα τον τρόπο με τον οποίο πάλεψαν γιατί δεν ήταν εύκολο παιχνίδι".












TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ