ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Πέρεθ, παραιτήσου"

"Πέρεθ, παραιτήσου"

Από λαϊκά δικαστήρια πέρασε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, μετά την ήττα από την Ατλέτικο, στο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας.

Η ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Ατλέτικο στο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας πλήγωσε τους οπαδούς των "μερένγκες" και το γκολ του Αρντά Τουράν ήταν η αφορμή για να ακουστούν οι πρώτες φωνές που ζητούσαν την παραίτηση του πρόεδρου της "βασίλισσας", Φλορεντίνο Πέρεθ.

Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος ανάμεσα στο 77ό και στο 80ό λεπτό ακουγόταν οι ιαχές "¡Florentino, dimisión" ¡Florentino dimisión!" στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", που σε πιστή μετάφραση από την καστιγιάνικη στην ελληνική γλώσσα σημαίνει "Φλορεντίνο, παραίτηση".

Το κλίμα είναι βαρύ στη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς της ήττας στο ντέρμπι από την Ατλέτι, είχε προηγηθεί η προηγούμενη (βαριά) στο Ανοέτα από τη Σοθιεδάδ, οι μπηχτές του Κριστιάνο Ρονάλντο στη διοίκηση της ομάδας για την υπόθεση του Άνχελ ντι Μαρία και η εκούσια (όπως ισχυρίζεται ο Πέρεθ) ή ακούσια μεταγραφική απώλεια του Ραδαμέλ Φαλκάο.

Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν εντελώς ανόητο να πεις κανείς ότι αμφισβητείται η εξουσία του Φλορεντίνο Πέρεθ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγές: As, Mundo Deportivo

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ