ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Περέιρα: "Δείξαμε κόντρα στην Γαλατάσαραϊ πως είμαστε μία οικογένεια στο γήπεδο"

Ο Βίτορ Περέιρα πανηγυρίζει νίκη της Φενέρμπαχτσε στην έδρα της Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό πρωτάθλημα | 21 Νοεμβρίου 2021
Ο Βίτορ Περέιρα πανηγυρίζει νίκη της Φενέρμπαχτσε στην έδρα της Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό πρωτάθλημα | 21 Νοεμβρίου 2021 AP IMAGES

Ο Βίτορ Περέιρα τόνισε πως η Φενέρμπαχτσε έστειλε μήνυμα με την εκτός έδρας νίκη της επί της Γαλατάσαραϊ πως διαθέτει ομαδικό πνεύμα ενώ εξέφρασε την πίστη του πως γέμισε με υπερηφάνεια τους οπαδούς της.

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα παραταχθεί η Φενέρμπαχτσε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την ερχόμενη Πέμπτη (25/11, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE SPORT24) απέναντι στον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με την ομάδα του Βίτορ Περέιρα να επικρατεί με 2-1 εκτός έδρας της Γαλατάσαραϊ το βράδυ της Κυριακής (21/11) στο μεγάλο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης.

Το τρίποντο για την ομάδα του Δημήτρη Πέλκα (έμεινε στον πάγκο) ήρθε με ανατροπή και μάλιστα με το νικητήριο γκολ στο 94ο λεπτό, με τον Πορτογάλο προπονητή της να ξεκαθαρίζει στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε πως η ομάδα του έδειξε μέσα στο γήπεδο πως είναι οικογένεια και έχει ομαδικό πνεύμα.

"Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς ήταν να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι στο γήπεδο, ότι είμαστε μια οικογένεια.

Θέλαμε να δείξουμε στον πρόεδρο, τη διοίκηση, την ομάδα, τα μέλη της Γαλατάσαραϊ και τους οπαδούς μας ότι είμαστε μια οικογένεια στο γήπεδο και νομίζω ότι το δείξαμε με τον καλύτερο τρόπο απέναντι στην Γαλατάσαραϊ.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς. Σίγουρα αξίζαμε τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον πρόεδρό μας, τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας", τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος, για να προσθέσει:

"Γνωρίζουμε την ποιότητα του Μεσούτ. Έπαιξε πολύ καλά σήμερα. (σ.σ. ισοφάρισε σε 1-1 στο 31ο λεπτό) Ως αρχηγός, αντανακλούσε το πνεύμα του στο γήπεδο. Είναι πολύ καλός παίκτης.

Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι κάναμε την ανατροπή και πετύχαμε το νικητήριο γκολ με 10 άτομα. Δείξαμε ομαδικό πνεύμα και ότι είμαστε οικογένεια. Ελπίζω οι φίλαθλοι να είναι υπερήφανοι για την ομάδα".

Όσον αφορά στο αν αυτή η επιτυχία στο μεγάλο ντέρμπι μπορεί να δώσει την έξτρα ώθηση που χρειάζεται η Φενέρμπαχτσε για να την ξαναβάλει στο κόλπο του τίτλου (είναι στο -7 από την πρωτοπόρο Τράμπζνοσπορ του Τάσου Μπακασέτα, με την Φενέρμπαχτσε να έχει δώσει ματς περισσότερο), είπε:

"Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο. Πιστεύουμε στη σκληρή δουλειά και έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Θα παλεύουμε σε κάθε ματς. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Θα χάσουν βαθμούς και οι άλλες ομάδες ενώ θα έρθουν στιγμές που θα χάσουμε και εμείς βαθμούς.

Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να εμφανίσουμε μια σταθερή εικόνα και να δείξουμε ότι είμαστε μαζί. Από τους υποστηρικτές μας μέχρι τον Πρόεδρο, από το Διοικητικό μας Συμβούλιο μέχρι τα μέλη της ομάδας, μόνο έτσι μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές.

Έχω δει αυτόν τον αέρα ενότητας στις ομάδες που έχω προπονήσει. Μόνο έτσι μπορείς να γίνεις πρωταθλητής. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να δώσουμε ελπίδα σήμερα.

Ως οικογένεια, μερικές φορές πρέπει να υποφέρεις, αλλά για εμάς, είναι μια μέρα που μας κάνει να είμαστε ευτυχισμένοι. Πήραμε 3 βαθμούς, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να παλεύουμε".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ