ΣΚΩΤΙΑ

Πέντε στα πέντε η Ρέιντζερς

Πέντε στα πέντε η Ρέιντζερς
Μπόιντ Ρέιντζερς

Μια ταχύτητα πάνω από όλους τους υπόλοιπους η Ρέιντζερς, έκανε τοπέντε στα πέντε με νέα τεσσάρα κόντρα στη Γκρέτνα

H Ρέιντζερς μεθυσμένη ακόμα από την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, χρειάστηκε 37 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της πολύ καλά οργανωμένης άμυνας της Γκρέτνα ως εκείνο το λεπτό. Ήταν ένα φάουλ έξω από την περιοχή στον άξονα, με τον Μπόιντ να δέχεται την συρτή πάσα και να σουτάρει δυνατά προς την εστία. Η μπάλα κόντραρε κάπου και κατέληξε στα δίχτυα.
Ο Γουέμπστερ στο ντεμπούτο μετά τον τραυματισμό του κλείδωσε τη νίκη για τους Τζερς στο 63' με κεφαλιά μετά απόμ κόρνερ του Μπίσλεϊ, ενώ με νέα κεφαλιά ο Κουέλαρ στο 81' μετά από φάουλ του Φέργκιουσον έκανε το 3-0, για να ολοκληρώσει το θρίαμβο ο Κόλιν με αυτογκόλ στο 83' μετά από... σέντρα Νταρσεβίλ.

Στα άλλα παιχνίδια η Χιμπέρνιαν νίκησε την Ινβερνές με το φτωχό 1-0 και σκόρερ τον Φλέτσερ με πέναλτι μόλις στο δεύτερο λεπτό της συνάντησης. Η Αμπερντίν έσπασε την έδρα της Κιλμαρνόκ, με ένα γκολ του Μίλερ στο 54', ενώ η Νταντί Γιουνάιτεντ επικράτησε της Φόλκερκ με σκορ 2-0 και σκόρερ τους Χουντ στο 58' και Ρόμπσον στο 84'.

Συνοπτικά η 5η αγωνιστική
Σάββατο 1/9

Νταντί Γιουνάιτεντ-Φάλκιρκ 2-0
Χιμπέρνιαν-Ινβερνές 1-0
Κιλμάρνοκ-Αμπερντίν 0-1
Ρέιντζερς-Γκρέτνα 4-0
Κυριακή 2/9
Σεντ Μίρεν-Σέλτικ
Δευτέρα 3/9
Μάδεργουελ-Χαρτς

Η Ρέιντζερς με 5 στα 5 είναι μόνη πρώτη με 15 βαθμούς, έχοντας ήδη απομακρυνθεί από την Χιμπέρνιαν που έχει έντεκα. Η αιώνια αντίπαλος η Σέλτικ έχει δέκα βαθμούς, αλλά αγωνίζεται αύριο κόντρα στην Σεντ Μίρεν με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη φέρει σε απόσταση δύο βαθμών από τους Ρέιντζερς.

Παρακολουθείστε τη νίκη της Ρέιντζερς με αντίπαλο τη Γκρέτνα:




















TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ