ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Πέντε χιλιάδες στην "πρώτη" του Ολυμπιακού Βόλου

Πέντε χιλιάδες στην "πρώτη" του Ολυμπιακού Βόλου
INTIME SPORTS

Μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποίησαν την Δευτέρα (13/8) την πρώτη τους προπόνηση.

Την πρώτη τους προπόνηση έκαναν την Δευτέρα (13/8) οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βαζάκα και των συνεργατών του στο Εθνικό Στάδιο.

Στο πλευρό της ομάδας βρέθηκαν 5.000 κόσμος ενώ ο πρόεδρος Παναγιώτης Μποτσιβάλης, τους ευχαρίστησε και δήλωσε ότι η ομάδα ανήκει στην Superleague.

" Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ήρθε. Μόνο εσείς μας δίνατε όλο τον χρόνο αυτό δύναμη να συνεχίσουμε. Φτιάξαμε μια ομάδα ισάξια με το βάρος και το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου. Πήρα την ευθύνη πάνω μου αφού διαφορετικά δεν θα είχαμε ομάδα που να μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

Όλοι όσοι κρατούν την τύχη της ομάδας αυτής πρέπει να έρθουν προ των ευθυνών τους και να τελειώσουμε με τα γραφειοκρατικά. Οι παίκτες που επιλέξαμε με τον προπονητή και τον κο Γιαννόπουλο πιστεύω πως θα μας δώσουν χαρές .Ανήκουμε στην Σούπερ Λίγκα".

Οι παίκτες που έδωσαν το "παρών" στην προπόνηση ήταν οι: Ρόκα, Σταυράκης, Αβδελάς, Ντεβάλις, Γκότοβος, Κάσχιο, Μπολάτι, Στουρνάρας, Ανδρίκος, Κατσιαρός, Ογιαρμπίντε, Ανέτε, Μπάιτς, Γόγολος, Γουσούλης, Κολημήτρας, Κόμνος, Μπόρας, Ναουμίδης, Κοτζαθανάσης.

Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 6.000 οπαδοί των "ερυθρολεύκων", που νωρίτερα έκαναν πορεία διαμαρτυρίας ενόψει της τελικής απόφασης για την επανένταξη του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

    TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ