ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Πεντάσφαιρη η Κότμπους με Αννόβερο!

Bildnummer: 03337840  Datum: 14.12.2007  Copyright: imago/photoarena/Eisenhuth
Torwart Robert Enke (Hannover) kann dem Ball nur hinterherschauen - Gegentor; premiumd, Vdig, quer, Ball, Tor, Treffer, Gegentor, liegen, Boden Saison 2007/2008, Hannover 96 Cottbus Fußball 1. BL Herren Mannschaft Deutschland Gruppenbild pessimistisch Aktion Personen
Κότμπους-πρωτάθλημα IMAGO SPORTFOTODIENST

Η ουραγό Κότμπους ήταν εντυπωσιακή και σκόρπισε με 5-1 το Αννόβερο, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα

Ο πρώην παίκτης της Λάρισας, Κριστιάν Μπασιλά, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 12', οι οποίοι έκλεισαν το πρώτο μέρος προηγούμενοι με 3-0 χάρη στα τέρματα των Σόρενσεν στο 30' και του Ράνγκελοφ στο 44'.
Η κατάσταση δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με την Κότμπους να φτάνει σε ένα τέταρτο τέρμα στο 65' με τον Τσίμπιχ, τον Κλάινε να μειώνει στο 68' για λογαριασμό του Αννόβερο, και τον Ράνγκελοφ να προσθέτει το κερασάκι στην τούρτα στην εκκωφαντική επικράτηση των γηπεδούχων, γράφοντας το τελικό 5-1 στο 70'.

Αυτή ήταν το τρίτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα για την Κότμπους (δύο νίκες-μία ισοπαλία), η οποία μπορεί να αγνοεί ακόμα την πρώτη της νίκη εκτός έδρας, ωστόσο δείχνει με τέτοιες εμφανίσεις ότι δεν είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό όπως φαινόταν λίγο καιρό πριν.

Στον αντίποδα, το Αννόβερο προσγειώθηκε ανώμαλα καθώς προερχόταν από δύο συνεχόμενες νίκες επί Χάνσα Ρόστοκ (3-0) και Βέρντερ Βρέμης (4-3), με το αποτέλεσμα αυτό να αναμένεται να την ρίξει κάτω από την 5η θέση μετά το πέρας της αγωνιστικής.





TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ