ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Πέλκας: Θέλει να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε λόγω Περέιρα σύμφωνα με τους Τούρκους

Fenerbahce's Dimitris Pelkas of Greece during a Turkish Super League soccer match between Fenerbahce and Ankaragucu in Istanbul, Monday, Jan. 18, 2021. (AP Photo)
Fenerbahce's Dimitris Pelkas of Greece during a Turkish Super League soccer match between Fenerbahce and Ankaragucu in Istanbul, Monday, Jan. 18, 2021. (AP Photo) AP

Δημοσίευμα στην Τουρκία αναφέρει ότι ο Δημήτρης Πέλκας επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε, λόγω της άσχημης σχέσης που έχει με τον προπονητή της ομάδας, Βίτορ Περέιρα.

Ο Δημήτρης Πέλκας είναι δυσαρεστημένος με τον Βίτορ Περέιρα στην Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας "cumhuriyet". Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δύο άνδρες είχαν προβλήματα στη σχέση τους, πριν από το παιχνίδι στο οποίο ο διεθνής μεσοεπιθετικός αντικαταστάθηκε στο 41ο λεπτό κόντρα στην Κόνιασπορ.

Ο Πέλκας δεν έχει την ελευθερία των κινήσεων που θα ήθελε και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσει. Για τον Πέλκα είχαν ενδιαφερθεί κάποιες ομάδες, ωστόσο οποιαδήποτε κρούση απορρίφθηκε από τον σύλλογο της Κων/πολης.

Ο Πέλκας τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει εννιά συμμετοχές (τρεις στο Europa League ανάμεσά τους και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό), καθώς απουσίασε, λόγω προβλήματος τραυματισμού. Το μέλλον του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο της Φενέρ είναι δυσοίωνο, λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Το τούρκικο δημοσίευμα για τον Πέλκα:

Το τούρκικο δημοσίευμα για τον Πέλκα
Το τούρκικο δημοσίευμα για τον Πέλκα PHOTO CREDITS: CUMHURIYET


TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ