ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Αμφίβολο το μέλλον του Περέιρα, έχουν βρεθεί ήδη οι υποψήφιοι αντικαταστάτες

Ο Βίτορ Περέιρα στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Ολυμπιακό
Ο Βίτορ Περέιρα στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Ολυμπιακό © 2021 ASSOCIATED PRESS

Το μέλλον του Βίτορ Περέιρα στη Φενέρμπαχτσε παραμένει αμφίβολο και σύμφωνα με το CNN Turk έχουν βρεθεί ήδη οι τρεις υποψήφιοι αντικαταστάτες του Πορτογάλου.

Τα αρνητικά αποτελέσματα της Φενέρμπαχτσε φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Βίτορ Περέιρα. Η Φενέρ έχει τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην 7η θέση με 19 βαθμούς. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League δεν τα πάει καλύτερα στην Ευρώπη, καθώς δεν έχει ακόμη νίκη και είναι στην 3η θέση με δύο πόντους.

Λίγες μέρες πριν να αντιμετωπίσει την Άντβερπ (4/11, 22:00, COSMOTE SPORT 4HD, LIVE SPORT24) δημοσιεύματα στην Τουρκία παρουσιάζουν ήδη τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Πορτογάλου προπονητή στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε. Συγκεκριμένα, το CNN Turk αναφέρει πως υπάρχει λίστα με τρία ονόματα.

Στην κορυφή της εν λόγω λίστας βρίσκεται ο Σλάβεν Μπίλιτς, ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Κίνα. Ακόμη, η Φενέρ κοιτάζει την περίπτωση του Μπρούνο Λαμπάντια, ο οποίος έχει ακουστεί και στο παρελθόν για την τούρκικη ομάδα.

Τέλος, το τρίτο όνομα της λίστας είναι ο Λούσιεν Φαβρ, ο οποίος επίσης έχει να καθίσει σε πάγκο κάποιας ομάδας από τον Ιανουάριο του 2021. Μένει να φανεί αν ο Περέιρα καταφέρει να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση ή η Φενέρ θα προχωρήσει σε μία από τις παραπάνω λύσεις.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ