ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πελεγκρίνι: "Ήταν πέναλτι πάνω στον Τουρέ"

Πελεγκρίνι: "Ήταν πέναλτι πάνω στον Τουρέ"

Ο τεχνικός της Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, διαμαρτυρόμενος για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Τουρέ. (video)

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Μάντσετστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι της πόλης, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, που στάθηκε όμως στη φάση του πέναλτι που ζήτησε ο Γιαγιά Τουρέ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος με τους τρεις βαθμούς. Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι, πρέπει να τα κερδίζεις και το κερδίσαμε. Νομίζω ότι παίζαμε πολύ καλά μέχρι το σημείο που σκοράραμε, αλλά όταν έγινε αυτό, νομίσαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε, όμως δεν τελείωσε.

Νομίζω ότι είχαμε καθαρές ευκαιρίες πριν βάλουμε το γκολ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε δύο πολύ, πολύ, καθαρές ευκαιρίες να κερδίσουμε. Το πέναλτι στον Γιαγιά Τουρέ, ήταν απίστευτο ότι δεν σφυρίχτηκε. Αλλά συνεχίσαμε να παίζουμε με τον τρόπο που ξεκινήσαμε, και είχαμε την απαραίτητη πίστη για να σκοράρουμε", δήλωσε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ