ΠΕΛΕ

Πελέ: "400 νεκροί στην Ουκρανία, πυροβολισμοί στη Νέα Υόρκη, Βραζιλιάνοι πεθαίνουν από τη βία, πότε θα σταματήσει αυτό;"

Ο Πελέ
Ο Πελέ © 2018 ALEXANDER ZEMLIANICHENKO/ AP IMAGES

Δεν λέει να μπει μία οριστική τελεία στον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Βραζιλιάνο θρύλο του ποδοσφαίρου, Πελέ, να στέλνει το δικό του μήνυμα ειρήνης μέσω ανάρτησης στα social media.

Ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται με γεωμετρική ακρίβεια στην Ουκρανία μετά από τις σφοδρές συγκρούσεις με τη Ρωσία. Ο πόλεμος συνεχίζεται και είναι σκληρός, αφήνοντας πίσω του εκατοντάδες άψυχα σώματα καθημερινά.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Πελέ, ο οποίος πρόσφατα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Σάο Πάολο, θέλησε να στείλει αντιπολεμικό μήνυμα μέσω ανάρτησης στα social media.

"Υπάρχουν τόσα άσχημα νέα που αρχίζουμε να γινόμαστε αναίσθητοι. Είναι το μόνο που χρειάζεται κανείς για να επιβιώσει σε έναν κόσμο όπου περισσότεροι από 400 άνθρωποι είναι νεκροί σε μια πόλη της Ουκρανίας. Μια εβδομάδα αργότερα, πυροβολισμοί στη Νέα Υόρκη.

Για να μην αναφέρουμε τους Βραζιλιάνους που πεθαίνουν καθημερινά από τη βία. Πότε θα σταματήσει αυτό;, ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Πελέ.

TAGS ΠΕΛΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ