ΕΠΟ

Πειθαρχική δίωξη στον Βελλή

Πειθαρχική δίωξη στον Βελλή
INTIME SPORTS

Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε Πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης Σταμάτη Βελλή για δυσφήμηση του αθλήματος. Δείτε την κλήση

Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε Πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης Σταμάτη Βελλή για δυσφήμηση του αθλήματος.

Αναλυτικά η κλήση του Ποδοσφαιρικού εισαγγελέα:

" Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Παναγιώτης Καρράς άσηκσε πειθαρχική δίωξη εναντίον του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κ. Σταμάτη Βελλή και της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, διότι ο πρώτος τούτων, Σταμάτης Βελλής, Πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, δυσφήμησε το άθλημα του ποδοσφαίρου προβαίνοντας δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Διαιτητών, ΕΠΟ), προκαλώντας έτσι στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση, εκ μέρους του κοινού, παρακολούθησης των αγώνων ποδοσφαίρου και προσέλευσης στα γήπεδα.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ της 1/6/2012, που εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση της παρ. 12 του άρθρου 29 του ν. 3479/2006".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ