ΑΕΚ

Πατούλης: "Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ"

"ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" / ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
"ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" / ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με ανακοίνωσή του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν όλα τα έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις.

Η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία υπάρχει δήλωση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, με την οποία ξεκαθαρίζεται η δέσμευση πως στηρίζεται η κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια χωρίς να υπάρχουν αστερίσκοι και υποσημειώσεις. Επιπλέον, προαναγγέλεται συνάντηση την επόμενη εβδομάδα με στελέχη της Ένωσης.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας:

"Η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζει ανεπιφύλακτα, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Στον ένα μήνα θητείας της νέας περιφερειακής αρχής, έγιναν περισσότερα βήματα μπροστά, στην υλοποίηση των έργων που έχει αναλάβει η Περιφέρεια,από όσα είχαν γίνει τον προηγούμενο χρόνο.

Την επόμενη βδομάδα έχει προγραμματιστεί στο γραφείο μου συνάντηση μου με τη Διοίκηση και τους τεχνικούς συμβούλους της ΑΕΚ, με τη συμμετοχή των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, όπου θα τεθεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων που έχει αναλάβει να χρηματοδοτήσει και να εκτελέσει η Περιφέρεια Αττικής, με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την εκτέλεση των δημοσίων έργων".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ