ΑΕΚ

Αγιά Σοφιά: Πανέτοιμη η ΑΕΚ, αργεί η Περιφέρεια

Αγιά Σοφιά: Πανέτοιμη η ΑΕΚ, αργεί η Περιφέρεια

Η ΑΕΚ έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο το έργο της Αγιάς Σοφιάς, που το μόνο που απομένει πλέον να κινηθεί η Περιφέρεια για να ολοκληρωθούν και οι εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο. Η Ένωση εξέφρασε παράπονα μέσω επιστολής στον Πατούλη για την καθυστέρηση ορισμένων λεπτομερειών.

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, η "Αγιά Σοφιά", έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που το έργο δεσπόζει επιβλητικά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ένωση έχει κάνει τα πάντα εντός χρόνου και πλέον περιμένει την Περιφέρεια Αττικής για να προχωρήσει στο τελικό στάδιο η ολοκλήρωση της ιστορικής προσπάθειας, για επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα.

Όπως τονίζουν ωστόσο στο στρατόπεδο του "δικεφάλου", από τότε που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ο Γιώργο Πατούλης, διαδεχόμενος την Ρένα Δούρου, έχει παρατηρηθεί καθυστέρηση βασικών λεπτομερειών για να τρέξουν και οι συνοδευτικές εργασίες.

Φαίνεται λοιπόν πως η ΑΕΚ δεν θέλει να χάσει ούτε σε αυτό το κομμάτι χρόνο. Όπως αποκάλυψε η Εφημερίδα των Συντακτών, οι κιτρινόμαυροι, με επιστολή προς τον Περιφερειάρχη, διαμαρτυρήθηκαν σε ήπιο τόνο για τις καθυστερήσεις.

Στην επιστολή της Ένωση τονίζει την αγωνία της όσον αφορά στην έναρξη της υπογειοποίησης, αλλά και των συνοδών έργων που είναι ευθύνη της Περιφέρειας. Αξίζει να σημειωθεί πως αναμένεται συνάντηση της Περιφέρειας με τη "Δικέφαλος", όπως αναφέρουν πληροφορίες του Sport24.gr.

Είναι ξεκάθαρο, πάντως, ότι η ΑΕΚ με την επιστολή της επικαλείται το " ούτε μία ημέρα χαμένη από την πλευρά Πατούλη", γι' αυτό του ζητούν να προχωρήσει σε προσωπικές ενέργειες και να τελειώσει τα ζητήματα που διαβάσατε παραπάνω.

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος Πατούλης είχε επισκεφθεί το εργοτάξιο του γηπέδου της Ένωσης, προτού αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του, και είχε πει μεταξύ άλλων " ...η σημερινή μου παρουσία έχει στόχο να σηματοδοτήσει ότι δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μέρα από το να υλοποιήσουμε τις υποσχέσεις της Περιφέρειας σε οποιοδήποτε σημαντικό και υπολοποιήσιμο έργο όπως είναι αυτό..."

Κι επειδή μπήκε Οκτώβρης κι έχει περάσει σημαντικό διάστημα από τότε που ανάλαβε η νέα Αρχή, η ΑΕΚ αποφάσισε με την επιστολή της να δώσει στίγμα ότι είναι πανέτοιμη από πλευράς της και περιμένει την Περιφέρεια για τα υπόλοιπα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ