ΙΤΑΛΙΑ

Πάτο: Θέλει να αγωνιστεί ξανά στην Serie A

Alexandre Pato, left, of Brazil's Sao Paulo celebrates after scoring against Peru's Binacional during a Copa Libertadores soccer match at the Guillermo Briceno Stadium in Juliaca, Peru, Thursday, March 5, 2020. (AP Photo/Martin Mejia)
Alexandre Pato, left, of Brazil's Sao Paulo celebrates after scoring against Peru's Binacional during a Copa Libertadores soccer match at the Guillermo Briceno Stadium in Juliaca, Peru, Thursday, March 5, 2020. (AP Photo/Martin Mejia) AP PHOTO/MARTIN MEJIA

Κοντά στην επιστροφή του στην Ιταλία μετά από επτά χρόνια είναι ο Αλεσάντρο Πάτο, με δύο ομάδες της Serie A και μία της Serie B να έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Το ιταλικό πρωτάθλημα τον βοήθησε να κάνει τα πρώτα σημαντικά ποδοσφαιρικά του βήματα αγωνιζόμενος για μία εξαετία στην Μίλαν και τώρα, επτά χρόνια μετά τη φυγή του από τη γειτονική χώρα, σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει.

Ο λόγος για τον 31χρονο πλέον, Αλεσάντρε Πάτο, με τον Βραζιλιάνο στράικερ να είναι χωρίς ομάδα αφότου αποχώρησε από την Σάο Πάουλο τον Αύγουστο του 202ο και την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει πως πίσω από την απόφασή του να μην υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα της πατρίδας του κρυβόταν η επιθυμία του να επιστρέψει στην Ιταλία τη φετινή σεζόν.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως ο Πάτο βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Τζένοα, όπως επίσης και σε αυτήν της νεοφώτιστης στην Serie A Σπέτσια, ενώ την ίδια ώρα το κόλπο γκρόσο με την απόκτησή του θέλει να κάνει η Μόντσα, με τους Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Αντριάνο Γκαλιάνι να ελπίζουν να πείσουν τον Πάτο για να αυξήσουν τις πιθανότητες της ομάδας τους να προβιβαστεί στη μεγάλη κατηγορία.

Σημειώνεται πως κατά τη διάστημα της παρουσίας του στην Μίλαν από το 2007 μέχρι το 2013 ο Πάτο κατέκτησε μία φορά το σκουντέτο (2011) ενώ είχε απολογισμό 51 γκολ σε 117 ματς πρωταθλήματος για λογαριασμό των ροσονέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ