ΜΙΛΑΝ

Πάτο: "Ελπίζω να μείνει ο Λεονάρντο"

Πάτο: "Ελπίζω να μείνει ο Λεονάρντο"
Πάτο-Μίλαν

Ο Αλεσάντρε Πάτο δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του στη Μίλαν ενώ τάχτηκε υπέρ της παραμονής Λεονάρντο

Ο λόγος για τον Αλεσάντρε Πάτο, ο οποίος με δηλώσεις που παραχώρησε στο "Sky Sport 24" ξεκαθάρισε πως είναι ευχαριστημένος στους "ροσονέρι" και ότι εξαρτάται από τη διοίκηση το αν θα παραμείνει στο "Σαν Σίρο", ενώ ταυτόχρονα κατέθεσε την άποψή του για τις φήμες περί αντικατάστασης του Λεονάρντο με τον Μάρκο Φαν Μπάστεν.
"Ήμουν λίγο άτυχος με τους τραυματισμούς όμως τώρα είμαι καλά και είμαι χαρούμενος. Στο ματς με τη Τζένοα την Κυριακή έπαιξα, έτρεξα, χτύπησα τη μπάλα χωρίς προβλήματα.

Σκέφτομαι τώρα την Εθνική Βραζιλίας, ελπίζω να είμαι στην αποστολή αν και ήμουν δύο μήνες εκτός δράσης.



Αποφασίζει αποκλειστικά ο κύριος Ντούνγκα εάν θα πάω, εγώ αυτό που κάνω είναι να προπονούμαι και να σκέφτομαι το πως θα παίζω καλά στη Μίλαν. Δεν έχω μιλήσει με τον ομοσπονδιακό τεχνικό αλλά ελπίζω", τόνισε ο Βραζιλιάνος επιθετικός και συμπλήρωσε:

"Λέει αντίο ο Λεονάρντο; Δεν το γνωρίζω, η ομάδα δεν ξέρει τίποτα για αυτό, από τους δημοσιογράφους τα μαθαίνω. Εγώ ελπίζω να παραμείνει γιατί έκανε ένα καλό πρωτάθλημα.

Ο Φαν Μπάστεν; Δεν ξέρω κάτι, εγώ μετά το κυριακάτικο ματς ήμουν με το μάνατζέρ μου και δεν άκουσα τίποτα.



Εάν θα πήγαινα στην Τσέλσι; Ο Αντσελότι είναι φίλος και σπουδαίο άτομο. Με βοήθησε να ωριμάσω στην Ιταλία, απέκτησα πολύ μεγάλη εμπειρία χάρη σε αυτόν, αλλά είμαι παίκτης της Μίλαν.

Αυτή αποφασίζει για το μέλλον μου και εγώ είμαι ικανοποιημένος εδώ".



Απολαύστε ζωντανά το Campionato από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Κυριακή 16/05 στις 16.00 τις αναμετρήσεις Σιένα-Ίντερ και Κιέβο-Ρόμα.












TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ