ΜΙΛΑΝ

Φαν Μπάστεν: "Θα μιλήσω όταν πρέπει..."

Φαν Μπάστεν: "Θα μιλήσω όταν πρέπει..."
Φαν Μπάστεν-Ολλανδία

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για αναλάβει τη Μίλαν αυτό το καλοκαίρι άφησε ο Μάρκο Φαν Μπάστεν που τόνισε: "Θα μιλήσω όταν είναι η κατάλληλη στιγμή"

Μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Λομπαρντίας, η άλλοτε μεγάλη δόξα των "ροσονέρι" αρνήθηκε μεν ότι έχει επικοινωνήσει κάποιος μαζί του για αυτό το θέμα, ωστόσο άφησε ανοιχτό παράθυρο για το μέλλον λέγοντας πως θα μιλήσει την κατάλληλη στιγμή...
"Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι, δε νομίζω πως είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω για αυτά τα πράγματα", τόνισε ο Φαν Μπάστεν σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει με κάποιον από τον σύλλογο, για να προσθέσει:

"Η Μίλαν παίζει ακόμα στο πρωτάθλημα. Ουδείς έχει επικοινωνήσει μαζί μου αν και παραδέχομαι πως είναι όμορφο που το συζητάμε. Εν πάση περιπτώσει, μόλις έφτασα στο Μιλάνο και δεν νομίζω πως είναι η σωστή στιγμή να πω κάτι.

Ήμουν πάντα ευτυχισμένος στη Μίλαν, όμως οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να επικεντρωθούν στην τρέχουσα σεζόν που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα".



Απολαύστε ζωντανά το Campionato από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Κυριακή 09/05 στις 16.00 τις αναμετρήσεις Νάπολι-Αταλάντα και Παλέρμο-Σαμπντόρια.








TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ