ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάτησε χορτάρι για πρώτη φορά ο Άλτμαν στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΑΛΤΜΑΝ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΑΛΤΜΑΝ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Όμρι Άλτμαν μετά από 113 μέρες από την εγχείρηση στο γόνατο βγήκε στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καλαφάτης" και ξεκίνησε τρέξιμο. Δύναμη και αντοχή το πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης.

Για πρώτη φορά μετά από 113 μέρες και τον τραυματισμό του στο γόνατο και την εγχείρηση αποκατάστασης για τη ζημιά στον χιαστό ο Όμρι Άλτμαν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καλαφάτης" και ξεκίνησε τρέξιμο.

Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός ο οποίος από την πρώτη μέρα της αποκατάστασης του δουλεύει σκληρά για να επανέλθει την Τετάρτη το πρωί εκτός το πρόγραμμα θεραπείας που ακολούθησε εν συνεχεία βγήκε και στον αγωνιστικό χώρο και έτρεξε για κάποιο χρονικό διάστημα.

Είναι λογικό μέρα με τη μέρα ο Άλτμαν να ανεβάζει ρυθμούς και σιγά-σιγά στις αρχές Αυγούστου θα πιάσει και μπάλα στα πόδια του ώστε στις αρχές Σεπτέμβρη να είναι έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης είχε δύναμη και ένταση καθώς μετά τις αρχικές ασκήσεις οι πράσινοι έκαναν γυμναστήριο με ασκήσεις δύναμης και εν συνεχεία αρκετό τρέξιμο. Κανονικά το πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζανδάρης ενώ θεραπεία έκανε ο Κουρμπέλης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ