ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πατέρας: "Πρέπει να βελτιωθούμε"

Πατέρας: "Πρέπει να βελτιωθούμε"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας, συνεχάρη τον Πανσερραϊκό για το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξε στο ΟΑΚΑ, ενώ επισήμανε την ανάγκη για βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας του.

Αρχικά ο κύριος Πατέρας σχολίασε:

" Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό, έπαιξε ωραία μπάλα, εμείς πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Πρέπει ο προπονητής να διορθώσει, ότι πρέπει για να έχουμε καλύτερη εικόνα. Δεν είδαμε ένα ιδιαίτερα καλό παιχνίδι ούτε οι δικοί μας έμειναν ευχαριστημένοι από τη δική μας εικόνα".

Για τα επεισόδια είπε: " Είχαμε τα μικροεπεισόδια με τη συμπλήρωση 2ετών μετά τον χαμό του νεαρού αυτού παιδιού του Αλέξη Γρηγορόπουλου, δεν είναι ευχάριστα αυτά τα πράγματα".

Για το αν άξιζε κάτι παραπάνω στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός: " Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, ήμασταν άτυχοι και δεν παίξαμε καλά, δεν διεκδικήσαμε όπως θα έπρεπε την Ευρώπη. Θα πρέπει να τα κρατήσουμε μέσα να σοβαρευτούμε κα να παίξουμε καλύτερα".

Για τις μεταγραφές: " Όχι δεν έχουμε κάτι σχετικά μ’ αυτό, θέλω να πω όμως κάτι επειδή πολλά ακούγονται μόνο κακό στην ομάδα δημιουργούν αυτή τη στιγμή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ