ΚΑΣΕΤΑ GATE

Πατέρας: "Δεν έχω σχέση με τις υποκλοπές"

Πατέρας: "Δεν έχω σχέση με τις υποκλοπές"
INTIME SPORTS

Στον αθλητικό εισαγγελέα κατέθεσε ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος κατά την αποχώρησή του υποστήριξε ότι "... ουδεμία σχέση έχω με τις κασέτες και με τις υποκλοπές".

Στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας, προκειμένου να δώσει κατάθεση για το περίφημο σκάνδαλο με τις κασέτες.

Η διαδικασία διήρκεσε περίπου μία ώρα με τον Πατέρα να πραγματοποιεί δηλώσεις κατά την αποχώρησή του, στις οποίες υποστήριξε για ακόμα μία φορά ότι δεν έχει καμία σχέση ούτε με τις κασέτες, ούτε με τις υποκλοπές.

" Με κάλεσε ο εισαγγελέας για να με ρωτήσει αν γνωρίζω κάτι σχετικά με τις καταγγελίες. Επαναλάβω αυτό που έχω πει με τα δελτία Τύπου τις προηγούμενες ημέρες, πως ουδεμία σχέση έχω με τις κασέτες και με τις υποκλοπές για τις οποίες με κατηγορεί ο κύριος Μπέος.

Είναι τουλάχιστον προσβλητικό για τη νοημοσύνη μας να συζητώ με τον κύριο Μπέο για πράγματα που είναι κατά της ομάδας μου και να τα έχω δεχτεί. Πιστεύω πως η δικαιοσύνη θα λύσει αυτό το θέμα και σύντομα θα έχουμε απαντήσεις", τόνισε αρχικά ο Πατέρας για να καταλήξει: " Ο κύριος Κούγιας λέει αλήθεια.

Έφερε στο γραφείο μου τις κασέτες και του είπα ότι επειδή εγώ δεν είμαι νομικός ή εισαγγελέας, θα πρέπει να ενεργήσει ο ίδιος. Μου έφερε τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που βγήκαν και στη δημοσιότητα".

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ