ΚΑΣΕΤΑ GATE

Βοργιάς: "Ο Πιλάβιος στην τρίτη κασέτα"

Βοργιάς: "Ο Πιλάβιος στην τρίτη κασέτα"
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Βοργιάς σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε ότι το περιβόητο πρόσωπο στην τρίτη κασέτα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ο Σωτήρης Βοργιάς στην τηλεοπτική εκπομπή "Η Δίκη στο BLUE SKY" του Κυριάκου Θωμαιδη, ανέφερε ότι το περιβόητο πρόσωπο στην τρίτη κασέτα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος.

Χαρακτηριστικά ο κύριος Βοργιάς τόνισε:

« Άκουσα την κασέτα που μιλάει ο Πιλάβιος και του λένε αυτά που ακούσαμε και παίχτηκαν στις δύο κασέτες. Ακούγεται και το όνομα Σοφοκλής! Ο συνομιλητής του λέει ότι θα πρέπει να τιμωρήσει τον Δαλούκα, να τον διαγράψει καθώς συνέβη αυτό που είπε και ο κύριος Κούγιας ότι άκουσε πως "έφαγα το γεννητικό οργάνο’’.

Άκουσα το όνομα Σοφοκλή, άκουσα ΕΠΟ, αυτά που άκουσε ο Κούγιας τα ίδια άκουσα και εγώ! Από την συζήτηση που γινόταν κατάλαβα ότι ο Πιλάβιος γνώριζε τι έχει συμβεί με τον άλλον να αγανακτεί που δεν τιμώρησε άμεσα τον Γιώργο Δαλούκα».

Αμέσως μετά την αποκάλυψη του πρώην διαιτητή, ο Κυριάκος Θωμαϊδης κάλεσε στο τηλέφωνο τον Αλέξη Κούγια να επιβεβαιώσει αυτό που ακούστηκε από τον Βοργιά. Ωστόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής στην επικοινωνία του με την εκπομπή δεν επιβεβαίωσε ότι ακούγεται ο Σοφοκλής Πιλάβιος στην τρίτη κασέτα και μάλιστα αναρωτήθηκε από που προκύπτει αυτό που ανέφερε ο Σωτήρης Βοργιάς.

Στη συνέχεια κλήθηκε να μιλήσει στο τηλέφωνο και ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος τόνισε για άλλη μια φορά ότι δεν γνωρίζει ποια είναι τα δύο πρόσωπα τα οποία μιλάνε στην τρίτη κασέτα.

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ