ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πατέρας Χάλαντ: "Η Ρεάλ ήταν η τρίτη επιλογή του, η Παρί η τέταρτη"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουλβς
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουλβς © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο πατέρας του Χάλαντ, Αλφ Ίνγκε, έδωσε στοιχεία για το ενδιαφέρον ομάδων πριν τελικά ο γιος του, Έρλινγκ, πάρει τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Στη Νορβηγία κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ "Χάλαντ, η μεγάλη απόφαση", στο οποίο εξιστορείται πώς ο 22χρονος στράικερ πήρε τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Times έδωσαν στη δημοσιότητα κάποιες ατάκες του πατέρα του, Αλφ Ίνγκε. Ο ίδιος μίλησε για το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων απ' όλη την Ευρώπη.

"Στη λίστα μας η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα. Η Μπάγερν είναι το Νο2. Έχουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τρία και τη Παρί στο τέσσερα.

Είχαμε επίσης το ενδιαφέρον από κάποιες αγγλικές ομάδες εκτός από τη Σίτι, που είναι καλές, όπως η Λίβερπουλ και η Τσέλσι. Επίσης υπάρχει η Μπαρτσελόνα. Όλες αυτές οι ομάδες είναι πάνω κάτω οι ίδιες" δήλωσε συγκεκριμένα.

Στο ντοκιμαντέρ πρωταγωνιστής είναι φυσικά ο Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος ανέφερε: "Δεν πήρα την απόφαση για τη μεταγραφή μου εξαιτίας του προπονητή που βρίσκεται εκεί. Αλλά είναι μεγάλο πλεονέκτημα να έχω τον Πεπ Γκουαρδιόλα στη Σίτι. Είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ