ΠΑΟΚ

Πασχάλακης: "Θα δείτε άλλη εικόνα στο ΟΑΚΑ"

Ο Πασχαλάκης στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | 19 Ιανουαρίου 2022
Ο Πασχαλάκης στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | 19 Ιανουαρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης χαρακτήρισε θετικό το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα και υποστήριξε πως το παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι εντελώς διαφορετικό.

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, να σημειώνει πως το αποτέλεσμα ήταν θετικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πως στο ματς του ΟΑΚΑ η ομάδα του ΠΑΟΚ θα δείξει διαφορετική εικόνα:

"Ξέραμε εξ αρχής ότι είναι μια επιθετικογενής ομάδα η ΑΕΚ, έχει καλούς παίκτες στην αντεπίθεση. Τα πήγαμε καλά, κόψανε αρκετές επιθέσεις. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, βήμα βήμα έχουμε πει. Η συμβολή των αμυντικών ήταν σημαντική".

Για το παιχνίδι:

"Έτσι είναι, ελέγχαμε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, είχαμε την κατοχή, αλλά με την κατοχή δεν κερδίζει κανείς. Είχαμε τις δικές μας φάσεις, αλλά δεν σκοράραμε και το πετύχαμε".

Για το 0-0 και αν περιμένει άλλο ματς:

"Κάθε παιχνίδι έχει τη σημασία τους. Θεωρώ ότι δεν είεναι τυχαίο που ήρθε 0-0. Είναι διπλά τα ματς. Θα δείτε άλλη εικόνα στα δύο παιχνίδια. Θα δείτε άλλο ματς τακτικής στο ΟΑΚΑ".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ