ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης: "Αποχωρώ από την ομάδα που πήρα και έδωσα χαρά, σας ευχαριστώ για όλα"

Ο Πασχαλάκης στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | 19 Ιανουαρίου 2022
Ο Πασχαλάκης στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | 19 Ιανουαρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκλεισε τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ που κράτησε μια ολόκληρη πενταετία στην οποία όπως έγραψε στο Instagram πήρε και έδωσε χαρά. Στην ανάρτηση του ευχαριστεί τους πάντες στο Δικέφαλο για αυτά τα πέντε σπουδαία χρόνια.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε μια ανάρτηση στον λογιαριασμό του στο Instagram, στην οποία ευχαρίστησε άπαντες στον ΠΑΟΚ για τα πέντε χρόνια που πέρασε στον Δικέφαλο.

Μια πενταετία που έκλεισε με όμορφα συναισθήματα, όπως αναφέρει ο 32χρονος κίπερ. Ο Πασχαλάκης ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όλους τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους με τους οποίους συνυπήρξε όλα αυτά τα χρόνια.

"2017-2022. Μια πενταετία έκλεισε με όμορφα συναισθήματα, αποχωρώ από την ομάδα που πήρα και έδωσα χαρά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους συμπαίκτες μου έναν προς ένα γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, τον κύριο Λουτσέσκου, τους προπονητές τερματοφυλάκων που είμασταν από το πρωί έως το βράδυ μαζί, τους αφανείς ήρωες της ομάδας (φροντιστές, γυμναστές, φυσιοθεραπευτές), τον κόσμο που σε δύσκολες εποχές είναι δίπλα στην ομάδα.

Τον κυριο Σαββιδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και τέλος την οικογένεια μου . Ευχαριστώ", ανέφερε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ