STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός 2-0

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός 2-0
ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε σπουδαία νίκη επί του Πανθρακικού με 2-0 χάρη στους Κώτσιο στο 34' και Τζάνη στο 67'

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε εύκολα του Πανθρακικού στο δημοτικό γήπεδο Ιωαννίνων με 2-0. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 34' ο Κώτσιος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ το 2-0 έκανε ο Τζανής στο 67', μετά από εκτέλεση φάουλ του Μενδρινού.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Γήπεδο: Ιωαννίνων
Διαιτητής: Τριτσώνης Σταύρος (Αθηνών)
Βοηθοί: Νίκος Φαντόπουλος (Αιτ/νιας), Γούκος Δημήτρης (Ηπείρου)
4ος: Βοσκάκης Μιχάλης (Ρεθύμνου)

Παράσχος: Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Γκαντοβέλι, Μαϊστόροβιτς, Κώτσιος, Μπαλάφας, Τζανής, Μενδρινός, Μπακαγιόκο(Μιχαλόπουλος 69'), Σιαλμάς (Βαγγελής 46'), Ντιμπαλά (84' Σαϊτιώτης).

Στοΐνοβιτς: Ρόκα, Τζόκιτς, Μαρσέλο, Τροϊζί, Μπουβάλ, Όρακ, Κλεμέντ, Κανωτίδης, Φαδιάρδο (84' Κωνσταντινίδης), Καπετάνος (Στόικος 61'), Αργυρίου (Μουφάνο 46').

Κίτρινες: Μαρσέλο (16' Πανθρακικός), Οράκ (45' Πανθρακικός), Μπαλάφας (70΄ΠΑΣ), Μαρσελάο (80' Πανθρακικός),
Κόκκινες: Μαρσελάο (80' δεύτερη κίτρινη)

Με μια ματιά
Την πρώτου νίκη ψάχνει ο ΠΑΣ στο γήπεδο του με αντίπαλο τον Πανθρακικό, μετά την ισοπαλία στα Πηγάδια επί της Ξάνθης. Ο Γιώργος Παράσχος έχει κατεβάσει την ομάδα του με επιθετικό χαρακτήρα, καθώς Ντιμπαλά, Μπακαγιόκο και Σιαλμάς θα προσπαθήσουν να διασπάσουν την άμυνα του αντιπάλου.

Από την πλευρά του ο Πανθρακικός περνάει μια μίνι κρίση, καθώς ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή. Στον πάγκο προσωρινά ο βοηθός προπονητή Ζόραν Στοϊνοβιτς, που στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το ματς ξεκίνησε με τις δυο ομάδες στα πρώτα λεπτά να μην ανοίγονται και να ψάχνουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά ο ΠΑΣ έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην εστία του Ρόκα.

Πρώτη υποψία ευκαιρίας στο 13ό λεπτό μετά από προσωπική ενέργεια του Μπακαγιόκο που πήγε να μπει μέσα στην περιοχή του Πανθρανικού, όμως το σουτ που επιχείρησε χτύπησε σε σώματα και βγήκε πλάγιο.

Το ακυρωθέν γκολ έφερε θέαμα

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 19' με τον Ντάσιο που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή του Ρόκα, όμως ο βοηθός του Τριτσώνη, Γούκος, έδειξε οφσάιντ προκαλώντας τις αντιδράσεις τόσο των παικτών όσο και του προπονητικού τιμ του ΠΑΣ.

Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις των δυο ανδρών τελικά το γκολ του ΠΑΣ ακυρώθηκε με τους παίκτες να διαμαρτύρονται έντονα.

Το ακυρωθέν γκολ φαίνεται πως ξύπνησε τους ποδοσφαιριστές των Ιωαννίνων που πήραν τα ινία του αγώνα και σε ένα 14λεπτο εκτός του ότι πέτυχαν γκολ, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να καθαρίσουν το ματς.

Συγκεκριμένα στο 30' ο Σιαλμάς βρέθηκε μόνος του στην περιοχή του Πανθρακικού, όμως δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στην εστία του Ρόκα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ωστόσο μετά από κόρνερ του Μενδρινού ο Κώτσιος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έκανε το 1-0.

Πεντάλεπτο φωτία και πρώτη αντεπίθεση του Πανθρακικού

Στο 36' ο Μπακαγιόκο έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, όταν μετά από προσωπική ενέργεια βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στη μικρή περιοχή, όμως το σουτ που έκανε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ρόκα. Ο Πανθρακικός έκανε την πρώτη του ευκαιρία στο 40' όταν μετά από κόρνερ του Καπετάνου ο Μπουβάλ βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια, όμως δεν μπόρεσε να σουράρει και να ισοφαρίσει.

Το δεύτερο μέρος με τους δυο προπονητές να κάνουν από μια αλλαγή. Για τον γηπεδούχο ο Γιώργος Παράσχος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Λάμπρο Βαγγελή στη θέση του Σιαλμά, ενώ ο Στοϊνοβτς έβγαλε τον Αργυρίου και πέρασε τον Μουφάνο.
br>Το Δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΣ στο 50' να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Ντιμπαλά, όπου έκανε το δυνατό σουτ όμως ο Ρόκα με δυσκολία απέκρουσε τη μπάλα.

Στο 60' μετά από σέντρα του Κλεμάν ο Φαγιάρδο έκανε την κεφαλιά αλλά δεν μπόρεσε να την στείλει στην εστία του Ελευθερόπουλου. Επτά λεπτά αργότερα όμως ο ΠΑΣ έκανε το 2-0, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μενδρινού ο Τζανής με κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Ρόκα.

Στο 70' ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-0 με τον Μιχαλόπουλο που έκανε το δυνατό σουτ, όμως ο Ρόκα κράτησε το 2-0.

Το παιχνίδι συνεχίζεται με τον ΠΑΣ να κρατάει το σκορ και να δημιουργεί κάποιες ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Ρόκα, χωρίς ωστόσο να έχει δημιουργηθεί κάτι σημαντικό.

Το ματς τελείωσε με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στην SuperLeague μετά την επιστροφή τους στην πρώτη κατηγορία ύστερα από έξι χρόνια.

Συνέντευξη Τύπου
Λεωνίδας Μπίλης: "Στο πάγκο επιφορτιστήκαμε τη δυσκολία του αγώνα μαζί με τον Ζόραν Στοϊνοβιτς, πέρα από τα προβλήματα που είχαμε και τα όσα συνέβησαν με τον προπονητή η ψυχολογία δεν ήταν καλή. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο όμως από δύο στημένες φάσεις δεχθήκαμε τα δυο τέρματα.

Ξέραμε ότι στο β’ μέρος θα είχαμε δύσκολο έργο και δεν είχαμε καλά τρεξίματα. Να είστε όμως σίγουροι ότι ο Πανθρακικός θα βρει το δρόμο του. Ο Πανθρακικός πληρώνει την απουσία βασικών αμυντικών παικτών, ενώ και επιθετικά δεν ήμασταν καλοί. Η διακοπή των 15 μερών θα βοηθήσει τον νέο προπονητή. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα γίνουμε το ίδιο δυνατοί"

.

Γιώργος Παράσχος: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είχαμε τη βοήθεια του κόσμου, είναι στο χέρι μας να έχουμε μια δυνατή έδρα και να κρατήσουμε τον κόσμο μας. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ήμασταν νευρικοί στην επανάληψη, ο αντίπαλος προσπάθησε να αντιδράσει αφού χαλαρώσαμε και τους δώσαμε το δικαίωμα να ισοφαρίσει. Για τον Πανθρακικό που είναι μια έμπειρη ομάδα εύχομαι να βρει το δρόμο της".

Όλα τα λεφτά...
Μα φυσικά ο.. "πάρε βάλε" Κώστας Μενδρινός, που με δυο συστημένες σέντρες στους Τζάνη και Κώτσιο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την ομάδα του Πανθρακικού που αν και πίεσε λίγο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων
Παράσχος: Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Γκαντοβέλι, Μαϊστόροβιτς, Κώτσιος, Μπαλάφας, Τζανής, Μενδρινός, Μπακαγιόκο, Σιαλμάς, Ντιμπαλά.
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
Στοΐνοβιτς: Ρόκα, Τζόκιτς, Μαρσέλο, Τροϊζί, Μπουβάλ, Οράκ, Κλεμέντ, Κανωτίδης, Φαδιάρδο, Καπετάνος, Αργυρίου.
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: Ιωαννίνων
Διαιτητής: Τριτσώνης Σταύρος (Αθηνών)
Βοηθοί: Νίκος Φαντόπουλος (Αιτ/νιας), Γούκος Δημήτρης (Ηπείρου)
4ος: Βοσκάκης Μιχάλης (Ρεθύμνου)


1' Έναρξη αγώνα
6' Σχόλιο
Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έχουν κυλίσει χωρίς κάποια από τις δυο ομάδες να έχουν κάνει ευκαιρία.
13' Ευκαιρία ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Μπακαγιόκο πήγε να μπει μέσα στην περιοχή του Ρόκα και να σουτάρει, όμως η μπάλα κόντραρε και βγήκε πλάγιο.
16' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός
Κίτρινη κάρτα στον Μαρσέλο
19' Οφσάιντ ΠΑΣ Γιάννινα
Γκολ από τον Ντάσιο, όμως ο βοηθός σήκωσε τη σημαία με αποτέλεσμα να ακυρωθεί.
20' Σχόλιο
Διακοπή στο παιχνίδι με τον διαιτητή και τον βοηθό να μιλάνε για το αν θα πρέπει να μετρήσει το γκολ.
30' Ευκαιρία ΠΑΣ Γιάννινα
Σέντρα από τον Ντάσιο από τα δεξιά ο Σιαλμάς αν και σε καλή θέση δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα.
34' Γκολ ΠΑΣ Γιάννινα
Κόρνερ από τα αριστερά, ο Κώτσιος με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0.
36' Ευκαιρία ΠΑΣ Γιάννινα
Μόνος του ο Μπακαγιόκο λίγο έξω από τη μικρή περιοχή του Πανθρακικού έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.
39' Ευκαιρία ΠΑΣ Γιάννινα
Καλό σουτ του Μπακαγιόκο με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ρόκα.
40' Ευκαιρία Πανθρακικός
Κόρνερ με τον Καπετάνο να βρίσκει τον Μπουβάλ, ο οποίος αν και μόνος του δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
44' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός
Κίτρινη κάρτα στον Οράκ
45' Έναρξη καθυστερήσεων
Δυο θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος.
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη ΠΑΣ Γιάννινα
Βαγγελής μέσα στη θέση του Σιαλμά
46' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Αργυρίου έξω στη θέση του ο Μουφάνο
51' Ευκαιρία ΠΑΣ Γιάννινα
Δυνατό σουτ του Ντιμπαλά ο Ρόκα αποκρούει δύσκολα.
60' Ευκαιρία Πανθρακικός
Στέντρα του Κλεμάν με τον Φαγιάρδο να παίρνει αλλά να μην την στέλνει στα δίχτυα.
61' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Στόικος μέσα στη θέση του Καπετάνου
67' Γκολ ΠΑΣ Γιάννινα
Εκτέλεση φάουλ του Μενδρινού με τον Τζανή με κεφαλιά να κάνει το 2-0.
69' Αλλαγή παίκτη ΠΑΣ Γιάννινα
Μπακαγιόκο εκτός στη θέση του ο Μιχαόπουλος.
70' Ευκαιρία ΠΑΣ Γιάννινα
Δυνατό σου του Μιχαλόπουλου, ο Ρόκα θα αποκρούσει.
71' Κίτρινη κάρτα ΠΑΣ Γιάννινα
Κίτρινη κάρτα ο Μπαλάφας
80' Κόκκινη κάρτα Πανθρακικός
Δεύτερη κίτρινη ο Μαρσελάο και κόκκινη.
84' Αλλαγή παίκτη ΠΑΣ Γιάννινα
Σαϊτιώτης μέσα στη θέση του Ντιμπαλά
84' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Φαγιάρδο έξω στη θέση του ο Κωνσταντινίδης
90' Έναρξη καθυστερήσεων
90' Λήξη αγώνα
























































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ