ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: "Έχουμε νιώσει στο πετσί μας την αδικία, ζητάμε το παιχνίδι να παίζεται επί ίσοις όροις"

ΠΑΣ Γιάννινα: "Έχουμε νιώσει στο πετσί μας την αδικία, ζητάμε το παιχνίδι να παίζεται επί ίσοις όροις"
Ομαδική φωτογραφία του ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας να παιχτεί το παιχνίδι επί ίσοις όροις στη συνέχεια των playouts.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή του, με αφορμή τη συμφωνία της ΚΕΔ ότι η αποβολή του Εραμούσπε ήταν σωστή, αναφέρει ότι έχει νιώσει στο πετσί του την αδικία και ζητάει έστω και τώρα να παιχτεί επί ίσοις όροις το παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ηπειρώτες λόγω της συγκεκριμένης φάσης είχαν βγάλει ανακοίνωση στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: "Ο ΠΑΣ Γιάννινα διαχρονικά με την στάση του έχει προσπαθήσει να μείνει μακριά από την τοξικότητα και να συμβάλει στο υγιές ποδόσφαιρο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα μιλάει όταν θα αδικείται.

Με αφορμή την ταύτιση απόψεων της ΚΕΔ με την ανύπαρκτη αποβολή του Εραμούσπε από τον διαιτητή Πουλικίδη με την συμβολή του Τζήλου, παρά το γεγονός πως όλοι οι ειδικοί όπως ο Παναγιώτης Βαρούχας στην Αθλητική Κυριακή, έκαναν λόγο για μια αδιανόητη και ξεκάθαρα λανθασμένη απόφαση, αυτό που έχουνε να πούμε είναι πως για ακόμη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο δυσφημίζεται και χάνει την αξιοπιστία του στο φίλαθλο κοινό. Ειδικά ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει νιώσει στο πετσί του την αδικία με τις αποφάσεις «τέτοιων» διαιτητών που έχουν κρίνει κατηγορίες.

Ακόμα και τώρα που η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη, το μόνο που ζητάμε είναι το παιχνίδι να παίζεται επί ίσοις όροις.

ΥΓ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρεσβεύει έναν ολόκληρο Νομό και θα πρέπει να τον σέβονται όπως όλα αυτά τα χρόνια σεβόμαστε και εμείς τα «διαιτητικά λάθη»".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ