ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: "Κοκκίνισε και η ντροπή με το χειρουργείο των Πουλικίδη και Τζήλου"

ΠΑΣ Γιάννινα: "Κοκκίνισε και η ντροπή με το χειρουργείο των Πουλικίδη και Τζήλου"

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωσε διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των playouts και συγκεκριμένα για την απόφαση του διαιτητή Κωνσταντίνου Πουλικίδη να αποβάλει τον Εραμούσπε.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα "φωνάζει" για τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Πουλικίδη και συγκεκριμένα για την απόφασή του να αποβάλλει τον Εραμούσπε στο 26' με απευθείας κόκκινη. Αρχικά, ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε κίτρινη, όμως κατόπιν υπόδειξης του VAR, Αθανάσιου Τζήλου, αναθεώρησε την αρχική του απόφαση και τελικά άφησε με δέκα παίκτες τον ΠΑΣ στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο ΠΑΣ εκτός από τον Πουλικίδη, στηλιτεύει και τον VAR Τζήλο, κάνοντας λόγο χαρακτηριστικά για "χειρουργείο" σε ένα ματς που κρινόταν μία κατηγορία.

Αναλυτικά:

"Κοκκίνισε" και η ντροπή με το χειρουργείο του Κωνσταντίνου Πουλικίδη και των συνεργατών του. Με την βοήθεια του Αθανάσιου Τζήλου αποφάσισε να αφήσει με το έτσι θέλω τον ΠΑΣ Γιάννινα με παίκτη λιγότερο σε ένα ματς στο οποίο κρινόταν μια κατηγορία. Φαίνεται πως το ποδόσφαιρο παίζεται με τους δικούς τους κανόνες.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ