ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Με 16 παίκτες η αποστολή κόντρα στην ΑΕΛ λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

ÊÕÐÅËËÏ 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
ÊÕÐÅËËÏ 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το σημερινό (15/05) παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει κανονικά, με τους Ηπειρώτες να αναχωρούν πριν από λίγο για τη Λάρισα, έχοντας 16 μόλις παίκτες στην αποστολή, λόγω των θετικών κρουσμάτων κορονοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η σημερινή (15/05) αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα για την τελευταία αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten, με την ομάδα των Ιωαννίνων να ανακοινώνει σήμερα την αποστολή που αναχώρησε πριν από λίγο για τη Λάρισα.

Ο Αργύρης Γιαννίκης πήρε μαζί του μόλις 16 ποδοσφαιριστές, καθώς χθες η ηπειρωτική ομάδα ανακοίνωσε την ανίχνευση δύο κρουσμάτων κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχαν βρεθεί πέντε παίκτες θετικοί. Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης είχε αναβληθεί, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Παντελάκης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Πήλιος, Πανουργιάς, Κάργας, Κάστρο, Λώλης, Τριάδης, Ελευθεριάδης, Γροσδάνης, Κρίζμαν, Παμλίδης,

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ