STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ 1-2: Πινακάς ανατροπής και πρώτη νίκη

Οι παίκτες της ΑΕΛ πανηγυρίζουν το δεύτερο γκολ του Πινακά απέναντι στον ΠΑΣ για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.
Οι παίκτες της ΑΕΛ πανηγυρίζουν το γκολ απέναντι στον ΠΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Λώλη και παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ από το γκολ του Λεό, έφθασε με δύο κεφαλιές του Πινακά στην ανατροπή και τη νίκη (1-2) επί του ΠΑΣ Γιάννινα, πρώτη στη σεζόν της Super League Interwetten.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε την ΑΕΛ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League Interwetten και έμεινε στο 55ο λεπτό με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Λώλη με δεύτερη κίτρινη.

Κατάφερε, ωστόσο, να ανοίξει το σκορ με την εξαιρετική ενέργεια του Λεό.

Η ΑΕΛ, όμως, αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και με δύο κεφαλιές του Πινακά έφθασε στην ανατροπή και τη νίκη (1-2), πρώτη της στην τρέχουσα σεζόν της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο ΛΩΛΗΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΚΗ

Η ΑΕΛ επισκέφτηκε με μεγαλύτερη συχνότητα την αντίπαλη εστία στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στο πεντάλεπτο από το 19' έως το 24'.

Στο 19ο λεπτό ο Πινακάς τσίμπησε την μπάλα από τον Παντελάκη, έφυγε από αριστερά, έκανε την παράλληλη μπαλιά για τον Πλατέλλα, ο οποίος βρέθηκε δεξιά εντός περιοχής, αλλά είδε τον Χουτεσιώτη να του λέει όχι στο πλασέ.

Στο 20ό ο Σάλιακας απομάκρυνε στη γραμμή την κεφαλιά του Ηλιάδη και στο 24ο ο Πινακάς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χουτεσιώτη.

Η καλύτερη όμως ευκαιρία ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Κάργας πέρασε την κάθετη, ο Ελευθεριάδης τσίμπησε την μπάλα και ο Παμλίδης έσκαψε προ του Νατζ, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ.

Ο Γιαννίκης με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πέρασε τον Σιόντη στη θέση του Ελευθεριάδη κι άλλαξε το σχηματισμό των γηπεδούχων σε 3-5-2.

Κι ενώ ο ΠΑΣ είχε ανεβάσει απόδοση, ο Λώλης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ο ΛΕΟ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Παρά το γεγονός ότι έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Με έναν τρόπο που κατέδειξε την αμυντική γύμνια της ΑΕΛ.

Ο Χουτεσιώτης έκανε το βολέ, ο Λεό βρέθηκε ανάμεσα σε Ηλιάδη και Μούζεκ, πήρε καλύτερη θέση, πήρε την μπάλα βγάζοντας καθαρά εκτός διεκδίκησης τον δεύτερο και με το αριστερό νίκησε τον Νατζ ανοίγοντας το σκορ.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΑΘΗΜΑ

Η ΑΕΛ κόντρα στο Βόλο δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο παρά το γεγονός ότι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι το πάθημα με την ομάδα της Μαγνησίας της έγινε μάθημα κόντρα σε εκείνη των Ιωαννίνων.

Με δύο γκολ του Πινακά - με το κεφάλι αμφότερα από ασίστ εκ Ρουμανίας - έφθασε στην ανατροπή και τη νίκη.

Στο 66ο ήταν η γυριστή κεφαλιά μετά από τη σέντρα του Φίλιπ από αριστερά, στο 85ο η σέντρα του Τόρζε από δεξιά.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ