ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Παρουσιάστηκε ο Παπαδόπουλος

Παρουσιάστηκε ο Παπαδόπουλος
INTIME SPORTS

Για τέταρτη φορά ο Σούλης Παπαδόπουλος επέστρεψε στον πάγκο του Πιερικού και το Σάββατο ξανά παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου. Σούλης: "Παιδιά από τα σπλάχνα μας"

Για τέταρτη φορά ο Σούλης Παπαδόπουλος επιστρέφει στον πάγκο του Πιερικού και επίσημα! Ο έμπειρος τεχνικός το Σάββατο βρέθηκε στην Κατερίνη, όπου και παρουσιάστηκε ξανά στα ΜΜΕ της πόλης από τον νυν Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πιερικού, Κώστα Παπαδόπουλο.

" Η διοίκηση θεωρεί ότι κατέληξε στην καλύτερη επιλογή, τον Σούλη Παπαδόπουλο, τον οποίο γνωρίσαμε ως ποδοσφαιριστή και οπαδό της Προοδευτικής και ως προπονητή και οπαδό του Πιερικού. Συμφωνήσαμε γρήγορα, γιατί είδαμε στα μάτια του τη φλόγα και την επιθυμία να βοηθήσει. Όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος, τα βρήκαμε μέσα σε ένα λεπτό", είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος,

Από την πλευρά του ο Σούλης Παπαδόπουλος, στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Πιερικού είπε: " Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο για τα πολύ καλά λόγια που είπε για μένα.

Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι παραπάνω από υποχρέωση να ευχαριστήσω τη νέα διοίκηση καθώς όταν σου δίνει το δικαίωμα να είσαι προπονητής στην πρώτη θητεία της, μόνο και μόνο αυτό με κάνει να νιώθω υπερήφανος, σαν άνθρωπος και προπονητής.

Εγώ από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα κάνω τα πάντα για το στόχο, που δεν είναι μόνο νίκες αλλά σε βάθος χρόνου να υπάρχουν παιδιά από τα σπλάχνα μας".

Τέλος, σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα της Κατερίνης "katerinisport.gr" ο Κώστας Παπαδόπουλος δήλωσε πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες, όσον αφορά τις μετοχές του συλλόγου, ενώ αποκάλυψε πως πρόταση της ΠΑΕ για τον επόμενο πρόεδρο του Ερασιτέχνη, θα είναι ο Πασχάλης Τσιτηρώκης.

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ