ΑΡΗΣ

Παρουσιάστηκε ο Αμπρέου

Παρουσιάστηκε ο Αμπρέου
Αμπρέου

Επίσημη παρουσίαση για Αμπρέου: "Ανυπομονώ για τη νέα χρονιά". Αποκλειστικά videos του SPORT 24

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θεμιστοκλής Μπεκιάρης, ήταν εκείνος που παρουσίασε τον "Loco" λέγοντας: "Η ΠΑΕ Άρης είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την απόκτηση ενός πολύ μεγάλου ποδοσφαιριστή του Σεμπαστιάν Αμπρέου με την διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας να του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία όπως και τα επόμενα χρόνια που θα αγωνιστεί στον Άρη".



Αμπρέου: "Ανυπομονώ για τη νέα χρονιά"

Η σκυτάλη πέρασε στον Σεμπαστιάν Αμπρέου που δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά". Όσο για την αποθεωτική υποδοχή στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" από 6.000 φίλους του Άρη, ο διεθνής Ουρουγουανός υπογράμμισε: "Μίλησα αμέσως με την οικογένειά μου που ήταν όμως ήδη ενήμεροι χάρη στην τεχνολογία και μείνανε έκπληκτοι από την υποδοχή που μου επιφύλαξαν οι οπαδοί του Άρη και οι οργανωμένοι του SUPER 3", κι όσο για τον ίδιο τόνισε: "Είμαι χαρούμενος με ότι συνάντησα με την τρέλα αυτή να μας κάνει να έχουμε ανεβασμένη αδρεναλίνη και μία δυνατή έδρα".


Στην ερώτηση για το γεγονός πως η φανέλα στο πίσω μέρος ανέφερε "Loco Abreu" απάντησε: "Είναι το παρατσούκλι μου που έχω εδώ και αρκετά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Όπως και η σελίδα μου στο ίντερνετ και είναι ο τρόπος για να με αναγνωρίζουνε".


Για το τι θέλει να προσφέρει στον Άρη τόνισε: "Αυτό που θέλω να προσφέρω σαν ποδοσφαιριστής όπως και όλοι οι μεγάλοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι μεγάλη σοβαρότητα και να είμαστε πάντα κοντά στους στόχους. Για την διοίκηση εύχομαι να συνεχίσει να δημιουργεί ρόστερ ώστε να γράψουμε ιστορία στην Ελλάδα".


Για την αναφορά στον συνεργάτη του Mαζίνιο, Ντονάτο είπε: "Όσον αφορά την προσωπική μου επαφή με τον Ντονάτο και τον Μαζίνιο που είχαμε παίξει αντίπαλοι όταν ήταν στην Θέλτα θα με βοηθήσει όπως και να μεταφέρω τα χαρακτηριστικά μου αν δεν θα έχω πρόβλημα να προσαρμοστώ".


Για τον ίδιο είπε ότι είναι ένας κλασικός φορ περιοχής στην ερώτηση για το τι θα ήθελε να πει στον συμπατριώτη του Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε: "Και οι δύο είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κοιτώντας το συμφέρον της ομάδας αλλά εμείς θα κοιτάξουμε δημιουργήσουμε αρκετά προβλήματα σε όλους, με μένα να έχω μόνο ομαδικούς στόχους".



Για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη δήλωσε: "Με κέρδισε ο σεβασμός της διοίκησης και μ' έκανε να αφήσω στην άκρη καλύτερες οικονομικά προτάσεις", με το μήνυμα του Αμπρέου στον κόσμο της ομάδας να ήταν: "Ευχαριστώ για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο", ενώ αν θα ήθελε να υποσχεθεί τίτλο είπε: "Δεν είμαι πολιτικός για να το κάνω αλλά μπορώ να υποσχεθώ ότι είμαι έτοιμος να αφήσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο".


Κόντης: "Αντίκτυπο στον κόσμο οι μεταγραφές"

Τέλος τοποθετήθηκε και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης, που ευχαρίστησε την διοίκηση της ΠΑΕ για την απόκτηση του Αμπρέου επισημαίνοντας: "Με τις κινήσεις επιμένει στην υπέρβαση. Η διοίκηση έχει μεγάλο όραμα που έχει βρει αντίκτυπο στον κόσμο με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας", και ξεκαθάρισε πως και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις είναι προ των πυλών.

Στην συνέχεια ο Αμπρέου επισκέφθηκε την μπουτίκ της ομάδας της ΠΑΕ το ARIS MEGASTORE, του SUPER 3 όπως και τα γραφεία του πριν ο διεθνής Ουρουγουανός πάρει δρόμο για το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" όπου ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής του για την πατρίδα του και το Μοντεβιδέο.

Η καριέρα του Αμπρέου σε αριθμούς

1996: Ντεφένσορ 24 εμφ, 13 γκολ
1996-97: Σαν Λορένσο 43 εμφ, 26 γκολ
1998-04: Λα Κορούνια 15 εμφ, 3 γκολ
1998: Γκρέμιο(δανεκός) 7 εμφ, 1 γκολ
1999-00: Τέκος (δανεικός) 35 εμφ, 29 γκολ
2000-01: Σαν Λορένσο (δανεικός) 25 εμφ, 10 γκολ
2001: Νασιονάλ (δανεικός) 18 εμφ, 17 γκολ
2002-03: Κρουζ Αζούλ (δανεικός) 52 εμφ, 46 γκολ
2003: Κλαμπ Αμέρικα (δανεικός) 16 εμφ, 3 γκολ
2004: Νασιονάλ 22 εμφ, 20 γκολ
2005-06: Ντοράντος 34 εμφ, 22 γκολ
2006: Μοντερέϊ 18 εμφ, 8 γκολ
2007: Σαν Λουίς 14 εμφ, 5 γκολ
2007-08: Τίγκρες 14 εμφ, 7 γκολ
2008: Ρίβερ Πλέϊτ (δανεικός) 24 εμφ, 9 γκολ
2008: Μπεϊτάρ 0 εμφ, 0 γκολ
2008: Ρίβερ Πλέιτ 0 εμφ, 0 γκολ
2008-09: Ρεάλ Σοσιεδάδ 15 εμφ, 10 γκολ

Αποκλειστικά videos του SPORT 24 από το αεροδρόμιο "Μακεδονία"




































































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ